– Vi kan slå United!

Braga-manager José Peseiro er optimistisk foran kveldens kamp mot Manchester United.

Den 52 år gamle portugiseren ser ingen grunn til å ha overdreven respekt for Sir Alex’ utvalgte. Når Peseiro ser to uker tilbake i tid, til det forrige møtet med rødtrøyene i Manchester, føler han tvert imot at det er all grunn til å gå optimistisk til verks hjemme på Estádio Municipal. Og hvem vet; om bare Braga klarer å holde hodet kaldt gjennom 90 minutter, kan de kanskje klare å stikke kjepper i gjestehjulene. Det tror i hvert fall Peseiro. Ja, han mener det er en forutsetning for suksess.

– Den som skal klare å beseire Manchester United må nemlig først og fremst være fokusert på oppgaven, sier han til uefa.com, og forklarer hvordan han ser for seg laget opptre mot kveldens gjester:

– Vi vil ha behov for en del ballinnehav, men samtidig må vi passe på å ikke satse for hardt fremover. Derimot er det ikke en gang verdt å tenke tanken på at vi kan spille dem ut.

– Nå viste vi i det første møtet at vi er i stand til å påføre dem problemer, og det blir veldig viktig for oss å lykkes i overgangsspillet. Aller viktigst blir det likevel å bevare fokus hele veien, for uansett hvilket lag de velger å stille med møter vi spillere av topp kvalitet. De har nemlig mer enn bare én god spiller i hver eneste posisjon, og samtlige av dem vet at seier mot oss vil bety at de er videre fra gruppespillet. Så joda, vi vet hvordan de tenker.

– Derfor blir dette en vanskeligere kamp enn den forrige. Likevel ønsker vi å angripe, selv om vi også blir nødt til å holde litt igjen. Men det er mulig å slå dem, avslutter en nøkternt optimistisk Braga-sjef.