– Vi er på gang

Sir Alex var selvsagt godt fornøyd med at laget hans slapp ut av St. Andrews med tre verdifulle poeng. Men samtidig var han rask med å rose Steve Bruces hardtkjempende mannskap.

Til Setanta Sports sa United-manageren at han føler laget hans nå er i ferd med å slå ut i full blomst.

"Jeg tror vi nærmer oss toppformen nå, vi så tegnene her i dag. Bevegelsene på topp var til tider svært bra. Rooney, Ronaldo og Tevez utgjør en stor trussel for enhver motstander, og angrepsspillet vårt fungerer nå langt bedre enn tidligere.

"Faktisk synes jeg Birmingham var det klart beste laget i første omgang, til tross for at også vi klarte å spille oss til noen sjanser. De spilte veldig bra, og har all ære av innsatsen. Jeg vil si at dette er den tøffeste oppgaven vi har stått overfor så langt i sesongen.

Lettet

Senere uttalte Sir Alex overfor MUTV at han var lettet over at Birmingham ikke hadde funnet nettmaskene i kampens innledningsfase. Samtidig innrømmet han at den fysiske tilnærmingen Steve Bruces mannskap la for dagen hadde bidratt til å forstyrre rytmen for de regjerende ligamesterne.

"Med sin aggressivitet og hurtighet skapte de store problemer for oss. Selv på stillingen 1-0 ba vi på våre knær om at vi måtte klare å komme oss gjennom oppgjøret. Mot slutten pumpet de baller inn i feltet, men akkurat det taklet vi bra. De har høye, atletiske spillere, noe som krevde at vi måtte holde oss på tå hev gjennom andre omgang. Derfor er dette et godt resultat for oss; ja, et veldig godt resultat.

"Vi scoret bare én gang, men dette var en bortekamp, og samtidig fortjener Birmingham ros for sin innsats. Ronaldos scoring skjedde riktignok etter en tabbe av en av forsvarsspillerne, men måten han rundet keeperen og deretter satte ballen i mål; det var virkelig strålende gjort. I dag var han (Ronaldo) sensasjonell. Gutten er så god at det er skremmende; ja, han har grenseløse ferdigheter," strålte en fornøyd manager.