– Vi vil diskutere fremtiden hans med United

Alexis Sánchez blir i Inter ut sesongen. Hva som skjer etter sesongslutt, er høyst usikkert.

Inter-direktør Piero Ausilio bekrefter til Sky Italia at Manchester United og den italienske storklubben er enige om at Alexis Sánchez skal fullføre den inneværende sesongen i Italia.

– Han blir hos oss ut sesongen og deretter vil vi diskutere fremtiden hans med Manchester United. Nå får han muligheten til å vise sine ferdigheter, sier Ausilio.

LITE VELLYKKET: Alexis Sánchez slet tungt i United-drakten og det har ikke gått veldig mye bedre i Inter. Chileneren skal fullføre sesongen i Italia etter at United og Inter ble enige om det, men hva som skjer neste sesong er uvisst. 

Uttalelsene fra Inter-direktøren kan tyde på at Alexis Sánchez nå vil få en siste sjanse til å overbevise klubbledelsen om at han bør få bli i Milano etter at store deler av sesongen har blitt ødelagt av skader.

Alexis Sánchez kom til United fra Arsenal i januar 2018 i en byttehandel med Henrikh Mkhitaryan da José Mourinho satt i sjefsstolen i United.

Ingen av de to slo imidlertid til i sine nye klubber og både Mkhitaryan og Sánchez har denne sesongen vært på lån i Italia.

Mens Sánchez har blitt gjenforent med Romelu Lukaku og Ashley Young, har Mkhitaryan vært lagkamerat med Chris Smalling som har vært på utlån til Roma denne sesongen.