– Vi vil alltid være takknemlige for det han gjorde for oss

Etter kampen kunne en se David Moyes snakke med Jesse Lingard, og etter kampen ble den tidligere United-manageren spurt om hva han snakket med den tidligere West Ham-spilleren om.

– Jeg lo, men mer viktig er det at jeg sa til ham hvor godt han kom tilbake etter feilen han gjorde i midtuka som kostet Manchester United i Champions League, sa David Moyes.

– Men slik er fotballen, en får alltid en ny sjanse til å slå tilbake. Jesse fikk en sjanse til å slå tilbake som spiller da han var i West Ham, så vi vil alltid være takknemlige for det han gjorde for oss.

– Jeg skulle ønske at han ikke hadde scoret, men vi hadde en mulighet til å få en uavgjort ut av det, og vi bommet på sjansen vår.

scottling
SENKET WEST HAM: Jesse Lingard.

Moyes forsvarte egen avgjørelse om å bytte inn Mark Noble for å ta straffesparket på overtid.

– Vi fikk et straffespark, og jeg har en av de beste straffetakerne i Premier League og Europa. Jeg tror at jeg ville vært mer irritert på meg selv om jeg ikke tok den avgjørelsen, argumenterte Moyes.

– Jeg spurte ham, og han sa at han var klar, og han har en veldig god statistikk, så hvorfor ville vi ikke gjøre det? Vi har bommet på noen straffespark i det siste, så jeg tenkte at jeg ville ta muligheten til å sette Mark innpå. Det er sånt som skjer som manager. En må ta store avgjørelser, og noen ganger går det bra, og andre ganger ikke.

david2243
REDDET UNITED: David de Gea.