– Vi vet at dette er kamper vi må vinne

United har nå spilt tre kamper uten å score mål, for første gang siden april 2019 (den gang mot Barcelona og Everton borte, pluss Manchester City hjemme).

– Jeg tror ikke at det er snakk om selvtillit når du spiller for Manchester United. Du må gå til hver kamp med selvtillit fordi du vet at du representerer en av de største klubbene i verden. Det er derfor vi er her. Vi har kvalitet på banen, og vi må vise det på banen.

Det sa Nemanja Matic til MUTV etter kampen.

Han synes ikke det er lett å forklare mangelen på scoringer i det siste.

– Det er vanskelig å forklare. Men jeg synes vi må gjøre det mye bedre i denne type kamper, spesielt for å skape flere muligheter, og å risikere mer på deres banehalvdel, rundt motstanderens boks.

– Crystal Palace var veldig solide bak. Midtbanen la seg litt lavt, så det var vanskelig å bryte gjennom. Vi må gi kreditt til dem, men vi vet hva vi må gjøre. Vi må være bedre i angrep. Vi vet at at dette er kamper vi må vinne.

FIKK DET IKKE TIL: United og Nemanja Matic klarte aldri å score mot Jordan Ayews Crystal Palace.

Vil ha tre poeng mot City

Alt var selvsagt ikke helsvart mot Crystal Palace heller, mener Matic, selv om han var skuffet.

– Jeg synes vi forsvarte oss godt som lag, alle elleve spillerne. Vi må ta med oss det positive: vi slapp ikke inn mål, vi tok poeng.

– I løpet av en sesong er det perioder hvor en scorer mange mål, og en har noen perioder hvor en slipper inn mange mål. Men en trenger å bryte den barrieren i neste kamp, om mulig.

Neste kamp for Uniteds del er en bortekamp mot den kommende ligamesteren, nemlig Manchester City.

– Vi må være fokuserte på neste kamp, for alle vet at vi skal spille mot Manchester City. Det er en stor kamp, og en stor utfordring for oss, og vi ønsker å ta de tre poengene.

HAR VÆRT HOVEDPERSON MOT CITY TIDLIGERE: Nemanja Matic både scoret og ble utvist da Solskjærs lag vant 1-0 på Etihad Stadium i den andre ligacupsemifinalen i 2019/20-sesongen.