– Vi tekster hverandre hele tiden

Og nå er det få som gleder seg mer over Fellainis fremgang enn David Moyes.

For første gang siden 2003 går et Goodison Park-oppgjør mellom Everton – Manchester United uten David Moyes på en av trenerbenkene.

– Gleder meg over fremgangen

Tidligere Manchester United- og Everton-manager David Moyes er i stedet opptatt med å forberede Real Sociedad til helgens oppgjør mot Villareal, laget som knuste Champions League-drømmen hans som Everton-manager for snaue ti år siden.

En av spillerne det knytter seg mest spenning til før søndagens oppgjør på Merseyside er Marouane Fellaini som vender tilbake til Goodison Park. Etter en svak fjorårsesong har Fellaini vært fantastisk den siste tiden og blitt en av Louis van Gaals viktigste spillere.

PÅ TVERKE: Ikke mye gikk Marouane Fellainis vei sist sesong
PÅ TVERKE: Ikke mye gikk Marouane Fellainis vei sist sesong

David Moyes sier han gleder seg over belgierens enorme fremgang og røper at de to fremdeles har god kontakt.

– Han tekster meg ganske ofte og jeg svarer ham alltid. Jeg forteller ham hvor bra han gjør det og at han må fortsette å spille på et høyt nivå. Jeg gleder meg virkelig på hans vegne, sier Moyes til avisen Daily Express.

– Skulle ikke komme alene

Moyes og Fellaini ble for mange symbolene på det som gikk skeis med United sist sesong.

Fellaini kom, som den eneste nye spilleren, på sommervinduets siste dag for rundt 27,5 millioner pund i 2013, men ble ingen umiddelbart hit på Old Trafford.

– Det var aldri meningen at Fellaini skulle komme alene. Vi jobbet hardt for å få tak i flere spillere men lyktes ikke, forklarer Moyes.

Skotten er uanett ikke i tvil om at United har fått en klassespiller i Fellaini.

– Han er kanskje ikke alles favoritt, men han er en spiller som kan ha stor innflytelse på kamper og som manager er det slike spillere du vil ha på laget, sier Moyes.