– Vi ser Mason gjøre det hver dag

Kaptein Nemanja Matic har snakket etter kampen.

Axel Tuanzebe er glad United endte opp med de tre poengene til slutt.

– Jeg synes [Astana] hadde en god taktisk oppstilling. De visste at det ville være vanskelig for dem å komme her, så de forsvarte boksen sin, noe som virket i mesteparten av kampen. Vi er bare glad for å få de tre poengene, og unge Mason viste frem talentet sitt, og skaffet oss målet.

Tuanzebe var ikke overrasket over å se Greenwood bli matchvinner etter å ha dratt av en forsvarsspiller på elegant vis først.

– Vi ser ham gjøre det hver dag, så vi har tro på ham, og manageren har tro på ham. Det er godt for ham å få vist frem talentet sitt, og godt for ham å hjelpe laget vinne. 

SOLID: Axel Tuanzebe.

Greenwood var en av fem akademispillere som startet, noe Tuanzebe (som også selvsagt er et akademiprodukt) liker å se.

– Det er utrolig, det er det klubben handler om. Det er vår identitet. Vi ønsker å få frem unge spillere, og manageren har tro på de unge talentene, noe som er viktig på treningsfeltet når han sier at hvis du er god nok, så er du gammel nok.

– Jeg synes de taklet anledningen bra. Vi skapte mange sjanser, og vi var uheldige som ikke omsatte dem, og vi ønsket å få kampen avgjort i førsteomgang. Slik gikk det ikke, men vi fortsatte, og til slutt fikk vi seieren.

Vi tar Europa League veldig seriøst

United gjorde ni endringer på laget, men Nemanja Matic insisterer på at United likevel tar turneringen svært seriøst – og det endte jo til slutt også med de tre poengene vi var ute etter.

– Som dere vet, så er vi i Champions League neste sesong om vi vinner Europa League. Det er viktig å vinne troféet, og vi tar det veldig seriøst, sa serberen til BT Sport etter kampen.

– Det vil ikke bli lett, for det er mange gode lag, men vi kommer til å prøve. Manchester United ønsker alltid å vinne troféer.

KAPTEIN: Nemanja Matic.

– Det var en tøff kamp. I førsteomgangen prøvde vi å få kontroll på kampen ved å score det første målet, men de hadde et solid forsvar, si vi slet med å skape flere sjanser. Vi hadde noen, men ikke nok til at vi klarte å score.

– I andreomgangen er det alltid vanskeligere når du ikke har scoret, men vi fikk målet [til slutt].

Det målet var det Mason Greenwood, en av flere unggutter som spilte, som stod for. Matic er glad for at Solskjær ga de sjansen.

– Det er godt for dem. Vi må bruke disse kampene til å gi dem flere sjanser i løpet av sesongen. Det er bra at klubben gir unge spillere sjansen til å bli bedre. Jeg er glad på deres vegne.

– De er unge og ønsker å bevise at de skal bære drakta. De er klubbens fremtid, og jeg ønsker dem lykke til.

AVGJORDE TIL SLUTT: Mason Greenwood.

Matic dukket for øvrig plutselig opp på Twitter også, med sin første tweet: