Vi søker frilanser(e) til sommerjobb og høsten

Er du glad i United? Liker du å skrive? Har du erfaring fra å skrive? Kunne du tenkt deg en betalt sommerjobb og også å bidra for united.no høsten 2022 – når vi begynner et nytt kapittel med Erik ten Hag ved roret?

Da har vi lyst til å høre fra deg.

Det viktigste: Det blir gitt opplæring, men vi tar det for gitt at du har en eller annen form for skrive-erfaring. Du må kunne skrive på norsk og bokmål.

Det vil være en fordel om du har en drøm om å bli journalist, eller allerede er i gang med journalist-utdannelsen din.

Vi vet nemlig at vi ikke kan beholde alle de dyktige personene som er innom, men er stolte av at flere gode journalister i store norske mediehus har bakgrunn fra united.no. Vi hjelper gjerne flere på den veien.

Det vil ikke være en ulempe om du holder til i Oslo-området, da størstedelen av redaksjonen allerede jobber derfra, med base i kvadraturen, men dette er ikke et absolutt krav.

Jobben består i å sørge for at de som er innom united.no vet alt om det som er nødvendig å vite fra United-verdenen den dagen.

Hvis eller når Darwin Nunez skriver under eller rapporteres klar for United i sommer, så er målet at united.no i alle fall skal være blant de raskeste i verden til å meddele det.

Du må altså være rask til å skrive, du må kunne skrive relativt feilfritt, være flink til å sortere hva som er viktig og mindre viktig og så fortelle det til vår United-verden, både på united.no og i sosiale medier.

Tenker du samtidig som du skriver: «Hva er det jeg nå kan gjøre som gjør at united.no får en unik og eksklusiv sak om Nunez», så er det enda et stort pluss. I alle fall hvis du også leverer på det.

darwin
HET: Benfica-spiss Darwin Nunez er én av flere spillere som kobles til United i sommer.

Vårt utgangspunkt er at du først går inn i en sommerjobb-turnus på united.no, der du får en sentral plass i alt som skjer med United i sommer, når det er ferieavvikling blant de fast ansatte i redaksjonen.

Deretter vil du gjennom høsten bidra jevnlig som kveldsvakt og helgevakt på united.no.

Merk: Vi er en liten redaksjon så på normale kvelder og helger når det ikke er kamp så vil du ofte ha ansvaret alene på united.no.

Foruten united.no vil du også ha et ansvar for å ha kontroll over kommentarfelt og sosiale medier-kanalene våre.

Det aller, aller viktigste er imidlertid at du har en eller annen form for skrive-erfaring og er United-supporter. Du må kunne og forstå det grunnleggende som journalist, og du må ha et United-lidenskap i kroppen for at dette skal fungere.


Spørsmål: Eventuelle spørsmål rettes til ansvarlig redaktør Dag Langerød:  dag@united.no eller tlf: 99159027

Søknadsfrist: Snarest. Vi opplyser i denne saken når vi har funnet de personene vi vil gå videre med.

Arbeidsstart: Senest i slutten av juni, opplæring skjer fortløpende

Send søknad og CV som viser skrive-erfaringen din til: dag@united.no