– Det går ikke an å være så veldig mye dårligere enn vi var i dag

Her er managerens reaksjon etter lørdagens kamp mot West Ham.

2-1-seier mot West Ham.

En ekstremt viktig seier i topp 4-kampen, en seier som sendte United foran Arsenal på tabellen, men Ole Gunnar Solskjær la ikke skjul på at Manchester United har spilt en del bedre kamper enn dette tidligere.

– Vi slapp unna med det.

– Vi slipper imidlertid ikke unna med en sånn prestasjon mot Barcelona, men samtidig spilte vi heller ikke mot dem i dag.

– Det var samtidig ikke lett etter onsdagen. Vi gjorde endringer på laget, men de fortjente scoringer. Vi har imidlertid lov til å ha en god keeper.

– Kanskje hadde noen av spillerne også i tankene at det er en ny kamp allerede tirsdag (mot Barcelona), men jeg har en god følelse for spillerne før den kampen – det kan nemlig ikke bli så veldig mye dårligere enn det vi så i dag.

– Jeg var samtidig fornøyd med prestasjonene i ligakampene mot Wolverhampton og Arsenal. Da spilte vi bra, da skapte vi sjanser, men fikk ikke det vi fortjente. I de to siste kampene her på Old Trafford så har vi nok fått mer enn hva vi fortjente.

– Det jevner seg ut over en sesong.

I intervju med TV2 sa han følgende.

– Dette var et slit, et slit å sitte på benken og se at vi ikke presterte som vi kan, og at West Ham i lange perioder var det beste laget. Men heldigvis, det var kvalitet nok til å skape noen sjanser, men vi var heldige.

– Vi måtte også gamble litt på at vi akkurat skulle klare tre poeng. Vi kunne jo spilt med Victor, Scott og Rashford fra start. Holdningene og innsatsen var der i dag, men intensiteten og kvaliteten var det ikke nok av.

På den offisielle pressekonferansen etter kampen sa han at han ikke følte det ville være rettferdig å kreve nok en fantastisk prestasjon fra McTominay allerede lørdag.

Derfor fikk skotten hvile frem til returkampen mot Barcelona.

Solskjær la også til at Alexis Sánchez trente lørdag, og kommer til å reise til Spania med resten av troppen mandag.

Samtidig skrøt han av Fred.

POSITIV IGJEN: Fred på den sentrale midtbanen.

– Utviklingen hans er veldig god. Han vokser for hver kamp.

– Det er vanskelig å komme til et nytt land, og det har vært en del utfordringer. Han har vært skadet og slitt med en del små smeller. Han var ikke med til Dubai da vi var der fordi han akkurat var blitt far, men jeg er veldig fornøyd med han. Jeg tror alle nå kan se hvorfor vi tror på ham. Han har gode holdninger, selvtillit og elsker å ha ballen. Han er en brasse med et smil om munnen.

Les også: Dette sa Paul Pogba om kampen