– Vi skal være hundre prosent

Ole Gunnar Solskjær håper sesongens første borteseier kommer mot Newcastle.

Ole Gunnar Solskjær har gitt et eksklusivt intervju til klubbens offisielle app før Newcastle-kampen.

Newcastle gikk på et grusomt tap i forrige serierunde da de tapte 5-0 mot Leicester på bortebane. I den kampen ble riktignok Isaac Hayden utvist. Solskjær håper ikke at det er i denne kampen det skal snu for Newcastle som ligger nest sist i Premier League.

– Jeg håper at de etter kampen sier at dette ikke var en god kamp for dem. Vi drar dit for å prestere og få et resultat. Vi må begynne å plukke poeng.

MISTER KAMPEN: Isaac Hayden (t.v) fikk rødt kort mot Leicester og er suspendert mot United.

Det er ingen tvil om at Uniteds bortestatistikk den siste tiden har vært under enhver kritikk. Solskjær i likhet med alle United-supportere håper at sesongens første borteseier kan komme på søndag.

–Burde ha vunnet, men greide ikke å vinne, det er bare den perioden vi er inne i nå. Straffen som vi skulle hatt mot AZ kunne stoppet denne praten. La oss håpe vi kan smile kan smile etter Newcastle-kampen.

BEKYMRINGSRYNKER? Ole Gunnar Solskjær og United har til gode å vinne på bortebane siden seieren over PSG i mars.

United-manageren hadde et par overraskelser på laget som spilte uavgjort mot AZ. Blant annet startet David de Gea og Victor Lindelöf kampen. Nordmannen sier at flere av spillerne som startet den kampen også får spilletid mot Newcastle.

– Noen av dem som har spilt 90 minutter i Nederland kommer også til å spille mot Newcastle. De er profesjonelle og restituerer. De har et bra team rundt seg og alle de små detaljene vil bli tatt hånd om. Vi skal være hundre prosent når vi reiser opp dit.

Les også: Ble den store helten