– Vi ønsket å hente Greenwood på lån

Crystal Palace-manageren er en stor beundrer av Uniteds stjerneskudd Mason Greenwood.

Før Crystal Palace og Manchester United barker sammen på Selhurst Park torsdag kveld, innrømmer Hodgson at han er en stor beundrer av 18 år gamle Mason Greenwood.

LES OGSÅ:
OVERRASKER SOLSKJÆR?: Våre vurderinger om laget mot Palace
NY BATALJE TORSDAG KVELD: Dramaene mot Palace vi aldri glemmer

Aller helst ville Hodgson sett Greenwood i Palace-drakt denne sesongen og sier klubben gjorde et fremstøt mot United for å hente Greenwood på lån denne sesongen.

– Mason er en fantastisk spiller. Vi har visst om han en god stund og vi forhørte oss om han i starten av sesongen og om det var en mulighet for at han kunne komme hit på lån, sier Hodgson. 

TANKEFULL: Roy Hodgson ville ha Mason Greenwood på lån denne sesongen, men fikk et klart avslag fra United. Palace står med fem strake tap før møtet med United torsdag kveld, men vant oppgjøret på Old Trafford tidligere denne sesongen.

Svaret fra Old Trafford var kort, men konsist.

– Selvsagt fikk vi svaret «ingen sjanse», fordi United ville beholde ham, men det var ikke vanskelig for oss å legge merke til ham, sier Hodgson.

Hodgson var engelsk landslagssjef da Marcus Rashford fikk sin landslagsdebut. Palace-manageren roser Ole Gunnar Solskjær og United for å gi unge spillere en sjanse.

– Jeg tror alle har innsett at det er noen store talenter i United og at det bare er et tidsspørsmål før han får sin sjanse, sier Hodgson om Greenwood og mulig landslagsspill.

I FORM: Mason Greenwood har vært strålende etter coronapausen, men er usikker til kampen mot Crystal Palace etter en smell i ankelen han fikk mot Southampton.

– Det var det samme med Marcus. Han fikk sjansen veldig tidlig og som et resultat av det har United nå en ung, men veldig, veldig god angrepsrekke, sier Hodgson.

Mason Greenwood har scoret 16 mål for Ole Gunnar Solskjærs mannskap denne sesongen, men er tvilsom til torsdagens oppgjør med en vond ankel.