– Vi manglet «killer-instinkt»

Victor Lindelöf er skuffet etter 1-1 mot Wolverhampton.

Manchester United måtte nøye seg med ett poeng etter 1-1 mot Wolverhampton lørdag, etter mål av Fred i førsteomgang og utligning av Jõao Moutinho etter pause.

– Ikke vår dag

José Mourinho var tydelig misfornøyd med laget etter kampslutt, og det var en skuffet Marouane Fellaini som møtte MUTV etter kampslutt.

Også Victor Lindelöf var lite fornøyd etter kampen.

– Vi ønsket å vinne, og vi ønsket alle tre poengene. Men slik er fotball. Det var ikke vår dag, sa Lindelöf til MUTV.

– De kjempet

– Vi forsøkte, men de forsvarte seg bra og de kjempet bra utpå der. Jeg synes vi manglet litt i siste fase og «killer-instinktet» i boksen. Men som jeg sa, det var ikke vår dag i dag, sa han videre.

Svensken spilte hele kampens 90 minutter i midtforsvaret sammen med Chris Smalling. Ikke alle var like imponert over svenskens bidrag, mens United.nos Bjarte Valen gav svensken 5,5 (av 10) på børsen.