– Vi må være forsiktige

Yaya Touré er småskeptisk før oppgjøret mot United.

Tidligere kunne vi lese om en selvsikker Manuel Pellegrini, som på mandagens pressekonferanse uttalte at han forventer å slå United, selv på Old Trafford.

Yaya Touré har imidlertid en litt mer nøktern holdning før tirsdagens derby. Til tross for Manchester City i øyeblikket ligger hele 12 poeng foran Manchester United – den største ledelsen siden 1978 – er ivorianeren på ingen måte like sikker som sin manager.

– Folk har snakket om at United ikke er så gode i øyeblikk, men vi må være forsiktige, fordi derbykamper er annerledes enn andre kamper, uttalte midtbanespilleren, og la til:

– De kommer til å ha et stort ønske om å slå oss.

Mens spissene til Manchester City ikke scorer i like stor grad som tidligere, bøtter Yaya Touré inn fra sin midtbaneposisjon. Mot Fulham scoret han tre mål, og er i storform før tirsdagens oppgjør. Han ble imidlertid imponert over hva United presterte i Champions League.

– Alle kan ha en dårlig sesong, men alle vet at United er en fantastisk klubb med en fantastisk historie, med spillere av et meget høyt kaliber. Hvis de spiller som de gjorde mot Olympiakos, må vi være forsiktige, uttalte han.