– Vi må ha lært leksen fra Brentford-kampen

Erik ten Hag tror Southamptons tilnærming til lørdagens kamp vil minne mye om den Brentford hadde da United ble ydmyket.

Nederlenderen er derfor klar på at United må ha tatt lærdom av kampen mot London-klubben før lørdagens oppgjør i Southampton.

– Det er en annen utfordring enn Liverpool. Lærte vi leksen fra Brentford-kampen? Dette vil mer eller mindre bli den samme tilnærmingen. Vi må holde en høy standard. Det er kravet til denne gruppen. Nå ser spillerne hva belønningen er og vi må matche motstanderen på antall løp både med og uten ball. Vi trenger løp og bevegelser om vi skal styre kampen, sier Ten Hag.

8FC8F0A5-3D0A-4E98-81D9-1E10E8DCD91B
BARE BEGYNNELSEN: Christian Eriksen, Lisandro Martínez og Scott McTominay hhadde overraskende få problemer mot Luis Diaz og Liverpool på mandag. Seieren var et resultat av knallhard jobbing fra samtlige spillere. Nå ber Ten Hag om det samme fra spillerne mot Southampton.

Erik ten Hag vet at oppgjøret mot Southampton er viktig for å snu Uniteds elendige borteform. United står med syv strake ligatap på bortebane, den verste statistikken på fremmed gress siden 1936.

Southampton er imidlertid svake hjemme og har tapt hele fem av de syv siste kampene på St Marys.

Romain Perraud er tilgjengelig igjen for hjemmelaget etter skade, mens Tino Livramento er langtidsskadet.