– Vi må drepe kampene

Matchvinner Jadon Sancho og Christian Eriksen etter kampslutt mot Leicester.

Manchester United tok sin tredje strake Premier League-seier da de beseiret Leicester borte torsdag kveld.

Jadon Sancho ble kampens eneste målscorer da han på iskaldt vis rundet keeper og trillet ballen i det tomme buret.

– Et nydelig lagmål og jeg er bare glad for at jeg scoret for laget og at vi fikk tre poeng. Jeg har nettopp hatt min første oppkjøring med laget og har blitt mye bedre kjent med lagkameratene. Vi har jobbet med en del ting og jeg har blitt mer komfortabel, sier matchvinneren til BT Sport etter kampslutt.

Lagkamerat Christian Eriksen oppsummerer kampen på følgende vis:

– Fra starten av sesongen hadde vi en del ting vi måtte endre. Det har vi gjort ved å vinne. Det var ikke nødvendigvis vakkert i 90 minutter, men vi har tre strake seiere. For øyeblikket vinner vi 1-0 og holder stengt bak. Vi vil gjerne gjøre det bedre, men det er en god start og dette er noe vi kan bygge videre på. Det viktigste er de tre poengene, sier dansken.

De tre strake seierne har vært av det knepne slaget. Mot både Liverpool, Southampton og Leicester har det blitt ettmålsseiere med spenning til aller siste spark på ballen.

Se Sanchos matchvinnerscoring og høydepunkter her: 

– Jeg synes vi kunne drept kampen tidligere, slik som vi kunne mot Southampton. Vi gjorde det veldig bra frem til vi scorte, men så må vi holde momentumet oppe og drepe kampen tidligere. Ellers blir det spennende helt til siste slutt, sier Eriksen.

United er nå oppe på femteplass etter en tøff start på sesongen.

– Vi hadde håpet å starte sesongen med to seiere, men det gjorde at vi våknet. Og nå er jeg bare glad for at vi tok vår tredje strake seier, sier Sancho om snuoperasjonen.

Allerede søndag venter Arsenal hjemme på Old Trafford. London-laget leder ligaen etter å ha vunnet fem av fem kamper.

– Nå kommer kampene tett som hagl frem til etter VM. Vi ser bra ut og plukker poeng, men det blir både tett kampprogram og morsomt fremover, avslutter Eriksen.