– Vi leverte eksepsjonell fotball

Ole Gunnar Solskjær hyllet spillerne etter oppvisningen mot Brighton. – Vi fremsto som et lag med selvtillit og kvalitet. Vi viste en eksepsjonell fotball, sier Solskjær.

Det er vanskelig å være uenig med nordmannen. Før pause dominerte United nemlig totalt.

Unge Mason Greenwood sendte United i føringen med en frekk avslutning, før Bruno Fernandes doblet ledelsen etter å ha truffet stoplen tidligere i kampen.

– Strålende start

Etter pause vartet United opp med en kontring i verdensklasse da en feilvendt Nemanja Matic sendte avgårde en fantastisk langpasning på venstrekanten til Greenwood som igjen fant Fernandes med et nydelig innlegg.

Det banket portugiseren i mål på hel volley og United sprudlet. 

STOR KAMP: Mason Greenwood sendte United i føringen mot Brighton og fikk ros av Ole Gunnar Solskjær etter kampen. Unggutten hadde også det målgivende innlegget til Bruno Fernandes sin 3-0-scoring. 

– Det var en kamp der vi var fulle av selvtillit og kvalitet. Jeg synes vi spilte eksepsjonell fotball. Det er alltid hardt og vanskelig å komme til Brighton, men vi startet veldig bra og ventet bare på det forløsende øyeblikket som Mason besørget, sier Ole Gunnar Solskjær i et intervju som ble vist på TV 2.

Greenwood ble foretrukket på høyrekanten på bekostning av Daniel James, og leverte en strålende kamp. Han får også ros av sjefen.

– Mason var fantastisk i dag. Han er en helt spesiell spiller og når han retter kursen mot mål er han alltid farlig. Han avslutter like bra med begge bein og har utviklet seg til å bli en strålende spiller, sier Solskjær.

Tenker ikke lenger frem enn til helgen

United-manageren lot seg naturligvis imponere av 3-0-scoringen som kom etter en utsøkt kontring.

– Vi har mye fart fremover og det var en nydelig pasning av Nemanja, et glimrende innlegg av Mason og et strålende mål av Bruno, smiler Solskjær. 

ÅRETS ANGREP?: Bruno Fernandes banker inn 3-0 til United etter en fantastisk kontring.

Med seieren over Brighton er United igjen oppe i ryggen på både Leicester og Chelsea som begge har en kamp til gode på United.

Solskjær vil imidlertid ikke tenke på Champions League og ser ikke lenger frem enn til helgens kamp mot Bournemouth.

– Jeg tenker ikke på at vi sender et signal til de andre lagene med denne kampen. Det handler om å ta hver kamp for seg. Det var bra at vi fikk 3-0 så tidlig i 2. omgang, for da kunne jeg hvile noen spillere. Bruno og Luke Shaw spilte 120 minutter mot Norwich, forklarer Solskjær.