– Vi kunne falt sammen, men vi gjorde ikke det

Dette sa Harry Maguire etter seieren mot Newcastle.

Mange var usikre på hva de skulle forvente av Manchester United etter kampen mot Watford. Harry Maguire følte at de slo godt tilbake.

– Det er en strålende måte å komme tilbake på. Det er tre viktige poeng, men nå må vi fokusere på det som kommer på lørdag (Burnley borte jour. anm.). Det skjer alt for ofte at vi ikke følger opp en god kamp med en ny god kamp. 

– Vi var ikke i nærheten av god nok forrige uke, men i dag var mentaliteten og intensiteten god. Det var godt etter kampen mot Watford.

Manchester United havnet under mot Newcastle, og som regel har det endt dårlig for Solskjær & Co. Men denne gangen gikk det annerledes.

– Vi spilte som sagt ikke bra mot Watford, og vi havnet under i dag. Da kunne vi falt sammen, men vi gjorde ikke det.

– Vi vokste utover i kampen. De fikk noen sjanser tidlig, men etter et kvarter ble vi bedre. 

– Det er lenge siden vi har holdt nullen, og vi ønsker å gjøre det snart. Vi slapp ikke Newcastle til veldig mange sjanser. Men det virker som at alle skudd vi får mot oss blir scoringer for tiden.

SCORET: Matthew Longstaff scoret mot Manchester United for andre gang denne sesongen.

Trioen på topp var nådeløse da de først kom i gang. United-kapteinen tror de kan være giftige også under resten av juleprogrammet.

– Når vi er påskrudde som lag er de en trussel for enhver motstander. Nå må vi fortsette å spille godt når neste kamp kommer. 

Selv prøvde kapteinen seg på et skudd fra distanse, men det ble ingen scoring på stopperen denne kampen heller.

– Jeg sliter med å score med hodet, så jeg tenkte jeg skulle prøve med et langskudd, sier stopperen spøkende før han ler lett.

– Nei, noen ganger liker jeg å være med frem og bidra i angrep, men hadde ikke sett for meg at min første scoring skulle komme fra utenfor boksen.

Om bare 48 timer venter Burnley på bortebane, noe Maguire er klar for.

– Det er klart at det blir tøft. En kamp i Premier League tærer på kreftene, men det er det samme for alle lagene. Noen får kanskje én dag ekstra, men Burnley spilte også i dag, og vi er en godt trent gjeng. 

– Vi må vinne flere strake kamper. Vi har ikke funnet den konsise formen vi trenger, men vi er en ung gruppe spillere og vi lærer fortsatt.