– Vi vil vinne trofeer

«Jeg venter på deg i Manchester»

Zlatan Ibrahimovic og Jose Mourinho ser ut til å sette god pris på hverandre. De vant serien sammen i Internazionale tilbake i 2009, før Barcelona ble neste stopp for Zlatan.

Nå kan vår svenske superspiss fortelle at Manchester United prøvde å hente han allerede før fjorårets sesong, men at tiden ikke var inne. Det var den åpenbart sesongen etter, mye grunnet utskiftning i trenerstolen.

En telefonsamtale

– Det stemmer at det var noen samtaler i fjor, men tiden var ikke moden, sa Ibrahimovic til The Mirror.

– Så kommer ”the special one” inn, og når han ringer deg er du allerede overbevist. Han sa at han ventet på meg i Manchester, og da var jeg solgt.

Det er vanskelig å tro at mange mennesker har den effekten på Zlatan Ibrahimovic, men det er tydelig at de to har et spesielt bånd.

– Jeg vet hva treneren vil ha, og hva han krever. Han er en vinner, akkurat som meg. Vi vil begge ofre alt for nettopp dette – GettyImages-89123107å vinne.

– Jo mer tid vi tilbringer sammen, trener sammen, jo bedre blir vi.

Nyter utfordringen

Hardt arbeid lønner seg, sies det. Det skal en solid dose hardt arbeid til for å holde seg i såpass god form i en alder av 35, og det var mange som mente at Premier League ville bli for spilleren, som kom gratis fra PSG i sommer.

– Jobber du hardt, får du like mye tilbake for det. Personlig mener jeg at femti prosent er i hodet, du holder deg ikke lenge i denne sporten hvis ikke det mentale er på plass.

– Mange mente at dette ville bli for tøft for meg, men jeg hører ikke på andre. Jeg er meg selv, og later ikke som noe annet, avslutter Ibrahimovic.