– Vi jobber mot flere nye spillere

Oppdatert 11.00: David Moyes snakket om Rooney og spillerjakt live på engelsk tv torsdag formiddag.

Med to dager igjen til Premier League-start, deltar flere engelske managere og toppspillere på et stort arrangement i regi av Sky Sports.

Torsdag morgen ble derfor David Moyes intervjuet om den kommende sesongen.

Dette er hva han sa:

Om nye kjøp:

– Jeg har fortsatt stor tro på at vi får inn noen. Vi ser på flere spillere, og håper å ha dem på plass før overgangsvinduet stenger.

rooeng– Dette kom imidlertid alltid til å bli et vanskelig vindu for meg. Jeg startet i jobben 1. juli, og det var kort tid for meg til å lære kjenne United-spillerne og også markedet. Det er nemlig aldri helt det samme før man får sett de spillerne som allerede er her, men for en gjeng de er. De vant serien, mange spilte for England onsdag kveld, så fokus må også være på de spillerne som allerede er her.

Wayne Rooney:

– Det er ingen utvikling, og vi vil heller ikke ha noen utvikling. Vi vil ikke selge.

– Om han er aktuell for Swansea? Vi får se hvilken form han er i når vi returnerer til Carrington senere i dag. Han klarte seg imidlertid bra i de 65 minuttene han fikk for England. Det var hans første start i en ordentlig kamp, men det var godt han fikk litt spilletid.

Om forskjellen mellom Everton og United:

– Egentlig så er det ikke så store forskjeller. Det handler jo tross alt om å være fotball-manager, men størrelsen på klubben – forventningene – de er helt annerledes. Her forventes det at man kjemper om alle titler hele tiden.

Om kontakten med Sir Alex:

– Jeg har besøkt ham hjemme hos ham etter operasjonen. Vi snakker også jevnlig på telefonen, og det er godt. I en klubb på denne størrelsen så er det godt å ha noen å snakke med, og jeg vil fortsatt spørre ham om råd.

Til BBC om terminlista:

– Det er den tøffeste sesongstarten noen har hatt på 20 år, og jeg finner det vanskelig å tro at ballene kom ut av bollen på den måten (helt tilfeldig). Jeg håper bare ikke at grunnen er at United vant serien så komfortabelt i fjor.