– Vi har trukket det korteste strået

Tidlig frist for overgangsvinduet sees ikke på som noe positivt av Manchester United-sjefen.

Tidligere år har overgangsvinduet vært åpent til 31 august. I år vil det derimot stenge allerede 8. august – dagen før Premier League starter – og alle kjøp som ikke er gjort innen da blir det heller ingenting av. 

Salg til utenlandske klubber kan imidlertid gjøres så lenge kjøpende lags overgangsvindu er åpen, noe Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær ikke er helt fornøyd med.

– Jeg mener at vi har trukket det korteste strået. Når vårt overgangsvindu er over kan fortsatt de utenlandske klubbene sverme over våre spillere, sier Solskjær til Sky Sports. 

KOMMER DÅRLIG UT: Solskjær syns det er uheldig at engelske klubber kan risikere å miste spillere etter at fristen for å kjøpe erstattere er gått ut.

Selv med én uke igjen til klokken ringer og alle må legge ned sjekkheftene, gir nordmannen et lite hint som gjør det mulig å tro at flere nye spillere skal inn portene på Old Trafford.

– Vi har selvfølgelig jobbet med noen overganger denne sommeren. Markedet er hardt, men vi prøver å gå inn i sesongstarten med den troppen vi vil ha. 

Det er ikke utenkelig at Solskjær sikter til Harry Maguire og Paulo Dybala, som begge blir hardt linket til Manchester United.

Tidligere i sommer har to nye fjes dukket opp på trening og i treningskampene for klubben. Daniel James og Aaron Wan-Bissaka har begge funnet seg til rette i sin nye klubb.

HAR IMPONERT: Aaron Wan-Bissaka kom fra Crystal Palace i sommer og har vist hvor sårt Manchester United har savnet en real høyreback de siste sesongene.

– De nye har kommet veldig godt i gang. De har glidd rett inn i gruppen og de har fått vist seg fra en positiv side, sier Solskjær som også kommenterer resten av troppens sesongoppkjøring: 

– Guttene har kommet tilbake fra turnéen i god form, de har vært fokuserte og vi har fått med oss gode resultater. Dessverre blir det ikke delt ut trepoengere enda, sier Solskjær lett spøkende.

Se hele intervjuet her.