– Vi har talent og erfaring. Nøkkelen er å tro på oss selv

Han har fire Champions League-medaljer hengende hjemme på peishylla, Raphaël Varane.

Drømmen er nå selvsagt å vinne en femte med United, i tillegg til noen Premier League-titler.

Franskmannen mener også at ingrediensene som trengs for suksess finnes i United.

– Det er mye kvalitet i laget vårt. Det er stort potensial.  Vi jobber også hardt på trening, og jeg synes at vi utvikler oss.

– Vi har talent og erfaring. Vi har egentlig alt som trengs for å kunne ha troen på at man kan lykkes, og det er nøkkelen: Vi må tro på oss selv. Vi må overbevise oss selv om at vi kan lykkes, være ambisiøse og tro på potensialet. Klarer man det så kan man lykkes.

Det sa den franske verdensmesteren da han møtte pressen i forkant av Villarreal-kampen tirsdag ettermiddag.

var2

Han gjentok noe av det, spesielt det om «tro», «fokus»  om og om igjen i løpet av andre spørsmål på pressekonferansen.

Tre tap på fire? – Selvsagt kan vi snu det. Vi må bare tro på oss selv.

Press? – Press hjelper oss. Det gjør oss mer konsentrerte og fokuserte. Vi må føle press for å utvikle oss og vokse som gruppe.

Villarreal mangler Moreno: – Men det er kollektivet som er styrken deres. De pleier alltid å prestere mot gode lag. Vi må være fokuserte.

Hva tenker du om kampen? – At det blir tøft. Vi må kjempe hardt for ballbesittelsen, men det handler om detaljene, dødballene. Vi kan ikke gi bort noe.

Han fortalte også litt mer om det som er noe kjent allerede – at han brukte god tid før han bestemte seg for klubbskifte i sommer.

– Ja, sånt som dette må man bruke tid på. Det var ikke noe som ble bestemt over natta. Ja, jeg ville dra fra Madrid, men jeg ville forlate dem på rett måte, med en god følelse, men jeg ønsket å teste meg i en annen liga, få en annen følelse. Det handler ikke om å dra til et sted som var bedre eller dårligere, men å gjøre noe annerledes, sier Varane.