– Vi har spillere som trenger kamper

Ole Gunnar Solskjær vil uansett bruke et sterkt lag mot Wolves, sier han.

United skal møte Wolverhampton for femte gang under Ole Gunnar Solskjær, og i kampdagsintervjuet med MUTV ble Solskjær spurt om en kanskje ikke trengte å gjøre så mye research med tanke på hvor mange ganger lagene har møtt hverandre.

– Vi har selvsagt sett tilbake på kampene vi har spilt mot dem for å se om det er noe nytt, men de har en ganske satt stil. De har gjort det veldig godt under Nuno, så vi vet hva vi har i vente, og jeg tror de vet hva de har i vente, så forhåpentligvis blir det en god kamp.

– Vi ønsker å vinne kampen og å avansere. FA-cupen er en fantastisk turnering, en turnering hvor vi gjerne vil komme til finalen og vinne den. Vi må sørge for at vi bruker et sterkt lag, og at vi er klare til å duellere, for de er fysisk sterke og gode på kontringer og dødballer. De har spillere som kan skyte, så vi må være påskrudde igjen.

STERKE OG GODE PÅ KONTRINGER: Wolverhampton, her fra kampen på Molineux.

Solskjær ble videre spurt om hans mening om omkamper i FA-cupen – og ble påminnet den utrolige omkampen i semifinalen i 1999.

– God redning av Peter Schmeichel, var det ikke?! Jeg tror Phils liv var ødelagt i et halvminutt før Peter reddet den [straffen]. Omkamper er slik reglene er. Selvsagt kunne vi ha klart oss uten siden vi møter Liverpool på søndag, men jeg er ikke imot omkamper, for vi har spillere som trenger kamper også, så det er en sjanse til å gi enkelte noen flere minutter. 

Sannsynligvis kommer Solskjær til å ha Liverpool-kampen i bakhodet når han tar ut laget mot Wolves, men nordmannen er ikke så lysten på å innrømme at han har den kampen i tankene.

– Etter denne kampen [kommer jeg til å tenke på den]. Vi er ikke i en situasjon hvor vi kan tenke altfor langt fremover.

Hele intervjuet er tilgjengelig på klubbens app.