– Vi har et trofé, men det er nå det gjelder

Erik ten Hag stilte til intervju hos Sky Sports i forkant av kampen mot Chelsea.

Der var manageren klar på at de har forberedt seg på å ta med seg alle tre poengene i kampen mot Chelsea, selv om det holder med kun ett for å sikre seg Champions League.

– Det er ikke slik at man får poeng, det handler om å fortjene det. Å gå inn til en kamp med en annen tilnærming enn at vi skal vinne kommer ikke til å skje. Vi forventer å vinne, og vi går alltid inn til en kamp med en slik forventning. Vi skal spille slik som vi har jobbet med og i vår stil – dynamisk og proaktivt.

United mangler kun det ene poenget for å sikre seg Champions League-spill neste sesong og Ten Hag sier at det handler om å klare å sikre det allerede torsdag. Samtidig prater han om en god bredde i troppen nå i sluttfasen av sesongen.

– Vi har vunnet et trofé, men egentlig har vi ingenting. Vi må fortjene det og vi er i en god posisjon, men nå handler det om å få jobben gjort å sikre det (Champions League-spill).

– Vi har en veldig god benk nå, med Garnacho, Rashford, Weghorst, McTominay og Fred. Vi har gode spillere som kan komme inn å gjøre en forskjell, og det er slik det skal være i en klubb som Manchester United.

Avslutningsvis forteller Ten Hag om stemningen på treningsfeltene på Carrington som er veldig god for tiden, med suksess for både herrene og kvinnene.

– Stemningen er veldig god hos både akademiet, kvinnelaget og hos oss på herrelaget. Det er en veldig positiv stemning og holdning. Det er virkelig toppidrettskultur over hele linja akkurat nå.