– Europa League er riktig for oss

Igjen hører vi Solskjær snakke om varierende prestasjoner, men nå legger han til at Europa League kanskje er det riktige for laget.

Det åpnet greit mot Huddersfield, og før det var spilt ti minutter satte Scott McTominay kampens første, og sitt andre for sesongen. Nivået dabbet av og en time inn i kampen fikk Isaac Mbenza muligheten alene mot David De Gea etter en svak involvering av Luke Shaw.

Chelsea vant sin kamp mot Watford, og ikke overraskende ble neste års Champions League et tema i intervjuet etter kampen.

– Det er en stor skuffelse å ikke nå Champions League. Vi ga oss selv håp, men vi maktet ikke å nå fjerdeplassen. Det er klart at spillerne er skuffet, og noen vil si at vi rotet bort sjansen i dag, men det er ikke sant. Vi rotet den bort gjennom sesongen, for vi har ikke vært gode nok eller klart å styre kamper slik som vi burde, sier Ole Gunnar Solskjær til MUTV etter kampen og legger til:

– Vi slo feilpasninger, ga dem muligheter og vi var rett og slett ikke gode nok.

SCORING FOR MCTOMINAY: Unggutten scoret sitt andre for klubben i kampen mot Huddersfield. Men ettersom det ble den eneste scoringen for United i dag holdt det bare til ett poeng.

Åtte minutter inn i kampen scorer Scott McTominay, men Solskjær syns ikke laget leverte en perfekt start på kampen.

– Det er aldri perfekt når man ikke scorer på alle sjansene sine. Vi hadde muligheten til å score igjen, men mål nummer to kom aldri.

Et av temaene denne sesongen har vært dårlige holdninger og mangel på insats. Det var ikke tilfellet i kveld.

– Holdninger og innsats var ikke problemet i dag, vi burde spilt bedre, men det gjorde vi ikke. Vi har vært for ujevne i prestasjonene i år. Første halvtimen var de ikke i nærheten av målet vårt, men så begynte de å skape sjanser.

SCORINGENE UTEBLE: Marcus Rashford og Paul Pogba hadde muligheter til å finne nettmaskene ved flere anledninger, men profilene måtte gå av banen uten scoring på søndag.

Denne melodien har vi hørt mange ganger fra Solskjær, og etter sesongens siste bortekamp forteller han at en sesong i Europa League er på sin plass.

– Jeg er optimist av natur, men vi er alle skuffet. Tabellen lyver ikke, sa Solskjær på pressekonferansen og la til:

– Da jeg kom inn var det ikke snakk om topp fire. Men plutselig var vi i posisjon til å ta en fjerde, eller kanskje en tredjeplass. Men slik ble det ikke. Vi har vært for varierende og kanskje Europa League er det riktige stedet for oss.

(+) Les vår spillerbørs etter kampen.