– Vi har ballen mye, men mangler det siste gjennombruddet

Axel Tuanzebe sier at spillergruppa har tro på det de driver med, men at en må få gjort noe mer med ballinnehavet.

United hadde ballen mest mot Newcastle, uten at det hjalp noe særlig i den viktigste statistikken: den som viser hvilket lag som scoret flest mål.

Axel Tuanzebe, som stoppet mye av det Newcastle hadde å komme med, har uansett tro på det United holder på med.

– Vi går tilbake til tegnebrettet. Landslagspausen nå er en tid der vi kan samle oss igjen. Vi tror på det vi holder på med, og etter hvert vil det fungere, men nå er vi i den tøffe fasen, sier 21-åringen.

Tuanzebe tror pausen vil gjøre United godt, av flere grunner.

– Neste kamp vi ser frem til er mot Liverpool. Vi ønsker defintivt å få et godt resultat i den kampen. Vi venter selvsagt på at spillere skal komme tilbake [fra skade], og det vil være positivt, og styrke stallen igjen.

GOD: Axel Tuanzebe.

– [Pausen] gir oss tid til å reflektere og bygge videre på spillet vårt, for igjen har vi ballen mye, men vi trenger det siste gjennombruddet i den siste tredjedelen for å skape sjansene som vinner kampene for oss.

Liverpool er en kamp som for en lokal gutt som Tuanzebe selvsagt er ekstra viktig.

– Det er alltid en stor kamp. På de ulike akademinivåene er kampen mot Liverpool en kamp en må vinne. Det er en brutal kamp. Det er ikke en «tippy-tappy»-kamp uansett aldersgruppe. Jeg forventer at det er mer av det samme på førstelaget.