– Vi gleder oss til å se dere igjen når dette er over

De to Manchester United-managerne Ole Gunnar Solskjær og Casey Stoney ber fansen være tålmodige og følge rådene om å holde seg hjemme for å hjelpe et hardt presset helsevesen.

– På vegne av alle i Manchester United går våre tanker til alle de som blitt berørt av dette viruset og alle de som må håndtere en hverdag der de har blitt påvirket av det, skriver Solskjær og Stoney i en felles uttalelse.

De to managerne minner United-fansen om at situasjonen som nå har oppstått er helt unik. 

SAVNER FANSEN: Ole Gunnar Solskjær viser en tommel opp under Uniteds kamp mot byrivalen City. Nå er det andre ting enn fotball som er viktigst, påpeker Solskjær og kvinnelagets manager Casey Stoney.

– Vi må alle tilpasse oss. Fans, spillere og trenere, vi må alle tilpasse oss en hverdag uten fotball, men vi er alle enige om at innbyggernes helse nå er viktigere enn noe annet, skriver Solskjær og Stoney videre.

Manchester Uniteds spillere, både på herre- og kvinnesiden i klubben har nå individuelle treningsopplegg som er skreddersydd hver enkelt spiller av trenere som også må jobbe hjemmefra.

 

– For at vi skal kunne ivareta alle sin helse må vi endre vår adferd og se etter nye måter å kommunisere på. Mange av oss er heldige som har teknologi som gjør oss i stand til å ringe andre via videolink slik at vi kan holde kontakten med venner og familie uten å møtes ansikt til ansikt. Ved å unngå nærkontakt med andre kan vi bidra til å redde liv, skriver Solskjær og Stoney.

FRIR TIL FANSEN: Sammen med Ole Gunnar Solskjær ber kvinnelagets manager Casey Stoney om at United-fansen følger rådene fra myndighetene, holder seg hjemme og på den måten bidrar til å hjelpe helsevesenet.

– Vi ser alle frem til at fotballen kan gjenopptas når det er trygt. Frem til da må vi stå sammen om å passe på oss selv og de aller nærmeste og støtte lokalsamfunnet. Vær trygg, hold deg hjemme og vi håper å se dere snart igjen, skriver United-managerne avslutningsvis.