– Vi forstår supporternes skuffelse

En svært skuffet Juan Mata snakket med MUTV.

Kanskje ikke veldig overraskende, men det var stille fra United-spillerne etter tapet mot West Bromwich på søndag.

Juan Mata, blant de mer rutinerte i laget, tok dog på seg ansvaret og forsøkte å forklare fadesen til MUTV etter kampslutt.

– Vi er veldig skuffet. Ikke bra nok av oss. Vi er veldig frustrerte nå, men vi kan ikke gjøre annet enn å nullstille allerede i morgen. Nå ser vi mot neste kamp, sa spanjolen.

VÅR BØRS: – Er det ikke disse kampene han skal avgjøre? 

Vi ventet lenge på at United skulle skifte gir, men det ble med nærmest krabbetempo i 90 minutter. Mourinho var selv ikke sen med å påpeke at det var en avgjørende faktor, og Mata er jevnt over enig i den vurderingen.

– Vi prøvde å skape sjanser, men vi spilte ikke raskt nok. Vi gjorde det vanskelig for oss selv, og vi forstår at fansen er skuffet nå. Fotball handler om å spille raskt, og det klarte vi ikke å gjøre i dag. Det ble enkelt for WBA å forsvare seg mot.

Selv med Martial og Rashfords innhopp i andre omgang, ble det skapt svært lite foran West Brom-målet. 

– Den siste halvtimen hadde vi flust med angrepsspillere på banen, men vi klarte ikke å score. Da blir det vanskelig. Vi kjemper fortsatt om andreplassen, og nå ser vi mot onsdag. Nå skal vi kjempe om en plass i FA-cup-finalen, og så klart å ende på andreplass i Premier League, avsluttet en tydelig preget Juan Mata.