Lingard scoret i seier

United vant komfortabelt 2-0 over West Bromwich hjemme.

Tirsdag endte Wayne Rooney en 404 minutters lang måltørke, ikke for han selv, men for hele laget, da han scoret 1-0-målet mot CSKA Moskva i Champions League.

En enorm lettelse for alle fans, lagledere og spillere.

Så spørs det om de klarer å score mål også i Premier League. Klokka 16 venter West Bromwich på motsatt banehalvdel på Old Trafford.

Paddy McNair og Luke Shaw må stå over som følge av skade, mens Matteo Darmian har pådratt seg fem gule kort og må så over. Slik fant Louis van Gaal plass til 18 år gamle Cameron Borthwick-Jackson i troppen.

Følg live-oppdateringer under grafikken.

FERDIG! United vinner 2-0.

90+2: Ingen kjempekamp av United, men det må sies at å slippe inn bare åtte mål på 12 ligakamper er enormt sterkt.
90+1, MÅL 2-0 til United: Mata setter straffen. Sender ballen midt i mål.
90:
STRAFFE. Martial felles innenfor 16-meteren, alene med Myhill. McAuley – som felte franskmannen – får rødt kort.
87:
Det ser ut til at Leicester vinner sin kamp, og dermed har Claudio Ranieris menn ett poeng foran United, som nå ligger på fjerdeplass.
84, bytte:
Callum McManaman kommer inn for Chris Brunt.
82, bytte:
Ander Herrera erstatter Wayne Rooney. Ingen stor kamp av engelskmannen.
79:
Blind legger inn, men ballen går over alle.
75, bytte: Cameron Borthwick-Jackson får debuten sin, og erstatter Marcos Rojo. Dette er en stor dag for 18-åringen.
73:
Kjempesjanse for WBA. Dawson legger inn på hodet til en helt umarkert Berhanino som på ett eller annet vis header himmelhøyt over. Heldige United der.
72:
Lingard forsøker fra langdistanse. Skuddet får en uheldig skru og går utenfor.
72:
West Bromwich med avslutning utenfor mål. Et frispark svinges inn på hodet til en WBA-spiller som header like utenfor. De Gea slenger seg, men har kontroll.
71, dobbelbytte: Saido Berhaino og Rickie Lambert erstatter James Morrison og Rondón.
70:
WBA farlig frempå, men McClean kommer aldri til avslutning.
68:
Hjemmelaget triller og triller, forsøker å spille seg rundt WBA-forsvaret uten å lykkes.
65:
Mata grisetakles av Brunt i midtsirkelen. Gult kort. Kunne blitt rødt.
64:
West Bromwich er mer med i kampen, uten at noe skapes.
61, bytte:
Phil Jones erstatter Ashley Young.
51, MÅL 1-0 TIL UNITED! SÅ SITTER DEN! Jesse Lingard mottar ballen like utenfor 16-meteren, legger den til rette med én berøring og skrur den i lengste hjørne.
48:
WBA-målvakt Myhill med fryktelig utspill. Rett i bena på Rooney som forsøker å spille gjennom Martial uten å lykkes.
45:
Andreomgang er igang.

PAUSE: Så for å oppsummere førsteomgangen: United med mye – klart mest – ball, uten å skape de store sjansene. Kommer ikke til noen 100 %-sjanser, men er nære ved et par anledninger. Vil bli vanskelig å stå imot for WBA sin del, men så vet vi jo at United har slitt foran mål de siste ukene. Blir svært spennende.

WBA svært kompakte, og vanskelige å bryte. Nøkkelen blir nok kantspill og spisser i boksen.

45+2: PAUSE.
45+2:
WBA med frispark på 25 meter. Rett i muren og ut til corner – men Mike Dean blåser av til pause.
45:
To minutter legges til.
44:
Martial vender bort en WBA-spiller og smeller til på halvspretten like utenfor 16-meteren. Hardt, men rett på keeper.
43: Gult kort, Michael Dawson, WBA.
41:
Corner til United. Ingenting skjer.
40:
West Bromwich med en forferdelig tversoverpasning på egen tredjedel. Martial snapper opp, sender videre til Lingard som får avsluttet fra skrått hold. Evans’ takling avverger.
35:
Corner til West Brom. Chris Brunt tar det. De Gea er på ball og ordner opp.
32:
Trist som det høres ut…det er nå tre og en halv time siden United sist scoret i ligaen.
30:
United har tatt tilbake ballen igjen, og éneste gangene gjestene er borti ballen er når de klarerer.
28:
Mata slår et presist innlegg påå Lingard på bakerste stolpe, men en WBA-spiller kommer først på ballen, og header ut til corner. Det påfølgende hjørnesparket blir det ingenting av.
25:
Lingard og Martial kombinerer ute til venstre før førstnevnte slår inn i feltet. Pasningen treffer ingen, og gjestene får klarert.
24:
United-spillerne triller og triller utenfor motstanderens 16-meter. Ender med at Young lager frispark til stor frustrasjon blant spillerne.
20:
Banespillet jevner seg mer og mer ut, og West Bromwich er frempå ved et par anledninger, men heller ikke gjestene skaper de store sjansene.
16:
Der kommer kampens første store sjanse! Schweinsteiger spiller til Rooney utenfor 16-meteren, som igjen legger igjen til Mata som kommer løpende inn i boksen fra høyre. Dessverre er det litt for skrått hold, og skuddet går halvmeteren til side for motsatt stolpe.
15:
Idet vi passerer 15 minutter spilt er det altså United som har hatt ballen klart mest, uten at de har klart å skape de store sjansene.
12:
Rooney, i pressa situasjon, forsøker seg på halvspretten fra 20 meter. Går himmelhøyt over og til sides.
7:
Det sentres utenfor 16-meteren til WBA. Få hull å tre gjennom i.
5:
West Bromwich legger seg voldsomt dypt i banen. Dette kan bli en tålmodighetsprøve for rødtrøyene.
3:
Martial spiller spiss, mens Lingard og Mata bekler kamtposisjonene.
1:
Kampen er igang.
0: Det holdes ett minutt stillhet for å markere «Rememberance Day» som er 11. november i år. Det røde emblemet er for å minnes de væpnede styrkene som døde under første verdenskrig.

15.05: Da er det under en time igjen til avspark, og Louis van Gaal fortsetter med laget som vant over CSKA tirsdag.
15.19: Det er ingen tvil om at Van Gaal har latt seg imponere av unge Jesse Lingard. – Jeg liker ikke å trekke ut spesielle spillere, men jeg er bare nødt til å si hvor fornøyd jeg er med Jesse, skrev han i kampprogrammet.
15.24: En kan også tenke seg til tre spillere som gleder seg ekstra til dette møtet. Både Anders Lindegaard, Jonny Evans og Darren Fletcher er to United-spillere som i løpet av det siste året har tatt turen sørover til West Midlands-klubben.
15.37: Marouane Fellaini er ogsåheller ikke med i troppen, trolig på grunn av skade.
15.38: Og skal en være ærlig: At Axel Tuanzebe ble tatt ut forrige helg, og Cameron Borthwick-Jackson i dag, er ikke nødvendigvis et tegn på at Van Gaal ønsker å satse på dem. Det hadler mer om at de er de eneste tilgjengelige i den respektive posisonen.