LIVE: Mens Andreas Pereira fastsatte sluttresultatet til 3-1.

International Champions’ Cup
Avaya Stadium, 22. juli 2015
18.000 tilskuere
Dommer: J. Guzmán

32. min.: 0-1 Mata (Young)
36. min.: 0-2 Memphis
42. min.: 1-2 Alashe
61. min.: 3-1 Pereira (Lingard)

Natt til onsdag spilte Manchester United den andre treningskampen denne sommeren. På motsatt banehalvdel stod California-laget San Jose Earthquakes.

Manchester United tok sin andre seier denne sommeren da de vant 3-1. Juan Mata Memphis Depay og Andreas Pereira scoret målene for rødtrøyene.

Louis van Gaal stilte med de samme elleve som mot Club América, og også denne gangen valgte han å bytte alle til pause. Keeper Sam Johnstone var den eneste som spilte begge omgangene.

Marouane Fellaini og Sean Goss var de to eneste som ikke fikk spilletid i denne kampen heller, mens David de Gea, Anders Lindegaard og Antonio Valencia var utilgjengelige.

Vi dekket kampen med liveoppdateringer. Her kan du gjenoppleve kampen minutt for minutt.

LIVE

SLUTT

90: San Jose får et frispark og benytter muligheten til å flytte opp folk. Herrera header unna.

87: Lite å melde om i øyeblikket. Klokken tikker mot 90 minutter.

83: Wilson kommer seg nesten alene med keeper etter en flott pasning fra Schweinsteiger, men forsvaret til San Jose rydder opp.

81: San Joses keeper er ute og sykler på en corner fra Pereira. Smalling er helt ledig på bakerste, men klarer ikke å sette ballen under tverrliggeren i det mer eller mindre tomme buret.

79: Bastian Schweinsteiger har hatt en anonym dag på jobben så langt. Tyskeren gjør veldig mange enkle valg på midtbanen til United.

77: Selv om det blir annonsert at det er utsolgt, er det tydelig at det er en del tomme seter rundt om på Avaya Stadium.

75: Herrera gjør en veldig god jobb defensivt.

72: Merkelig ball fra Smalling. Evans rydder opp.

71: San Jose bytter ut en spiller som kom inn ved pause. Marouane Fellaini og Sean Goss sitter imidlertid fortsatt på benken for United.

68: United triller og triller.

64: Det er helt fullsatt på Avaya Stadium. Tilskuerantallet er 18 000.

62: Earthquakes setter på en ny Tippeliga-kjenning. Det er Khari Stephenson som kommer inn.

61: 3-1! Pereira stanger ballen i mål! Jesse Lingard vipper ballen inn i feltet. Der har Pereira løpt seg fri, og brasilianeren setter enkelt inn sitt første mål for førstelaget.

58: Tyler Blackett blokkerer et innlegg. Corner. Johnstone plukker.

55: Pereira forsøker å skyte fra distanse. Han får ikke nok kraft i det skuddet.

51: Lingard blir lagt i bakken av Silva og får frispark i fin innleggsposisjon. Pereira slår den rett til en San Jose-spiller.

49: Det er altså kun to endringer på dette «andreomganglaget» fra laget som spilte de siste 45 minuttene mot Club América. Lindegaard er skadet og kommer derfor ikke inn for Johnstone, mens Andreas Pereira og Adnan Januzaj har byttet plass. Pereira får nå prøve seg i rollen bak Wilson.

48: Smalling sender Schweinsteiger i trøbbel med en farlig pasning. Litt senere gjør tyskeren det samme med en svak pasning til Evans.

47: Det er Chris «Mike» Smalling som er United-kaptein i andre omgang.

46: Da er vi klare for å kaste loss igjen. United har byttet kaptein og et helt mannskap. Kun Sam Johnstone er igjen på banen av de som spilte i første omgang.

PAUSE: Og så sier dommer at det er på tide å gå i havn og fortøye skuta for denne gang. Vi er tilbake med andre omgang i løpet av kort tid – sannsynligvis med et helt nytt United-mannskap på banen.

45+1: Stor sjanse for United! Denne gangen gjør Memphis det han ikke gjorde mot Club América. Han slipper ballen ut til en ledig kant på nærmest blank kasse, men keeper stopper forsøket til Mata med en benparade.

45: Phil Jones header ballen litt farlig tilbake til Johnstone, men målvakten er våken.

44: Shaw kommer til nok et innlegg fra venstre. Slår langs bakken. Young skyter kun hull i luften, men Juan Matas forsøk har god retning mot mål. Der står imidlertid Clarence Goodson og stopper skuddet med brystkassen.

42: 2-1. San Jose reduserer. Salinas kommer ned til linja og slår inn. Alashe har løpt seg fri i boksen og setter inn reduseringen.

40: Det ser ut til at Memphis trives veldig godt i rollen bak Wayne Rooney. Har vist seg frem fra en veldig positiv side i dag.

36: 2-0! Der får Memphis målet sitt! En stygg feilpasning snappes opp av Memphis Depay. Unggutten triller enkelt ballen forbi San Joses målvakt og bort i det lengste hjørnet.

35: Dårlig kommunikasjon mellom Johnstone og Blind. Nederlenderen tar ingen sjanser og klarerer ballen foran egen målvakt.

32: MÅL! Juan Mata scorer! Spanjolen drar seg forbi en mann før han nærmest chipper den mot lengste stolpe. Memphis forsøker å få en tå på ballen, men det ser ut til at han aldri er borti ballen, som sniker seg forbi alt og alle, i stolpen og i mål.

29: Også Matteo Darmian viser seg frem offensivt. Han prøver å slå inn, men den tidligere Start-spilleren Clarence Goodson klarerer ballen vekk.

26: Luke Shaw fortsetter å komme på sine stormende løp langs venstresiden. Flott å se!

25: De som har spilt mye FIFA kjenner kanskje til høyrebacken til San Jose. Han heter Marvell Wynne, og er en av de aller raskeste som noensinne har beveget seg på en fotballbane.

23: Carrick vrir spillet ut til Young, som utfordrer. Han stopper og vil ha frispark for obstruksjon. Nei, sier dommeren.

20: United er veldig tålmodige når de bygger opp spillet. Til slutt kommer Luke Shaw stormende langs venstresiden og slår et innlegg, men Rooney rager ikke høyest i boksen.

17: Phil Jones blir dratt ut på løpetur. Midtstopperen blir nødt til å gi bort et hjørnespark. Johnstone bokser unna den corneren.

15: Luke Shaw tar et flott returløp og følger opp med en like flott takling.

12: Morgan Schneiderlin kommer seg fri på bakerste stolpe etter en dødball fra Ashley Young. San Jose klarerer vekk andreballen farlig nær egen mållinje.

9: Corneren blir helt ufarlig.

8: En offensiv Luke Shaw kommer stormende i bakrom. Han slår hardt inn langs bakken, men ballen går like bak Wayne Rooney. Memphis får et lite touch på ballen, noe som ødelegger for Juan Mata, som var helt ledig på bakre stolpe.

6: United spiller seg flott ut av egen backfirer.

4: Stor mulighet for United! Memphis vender opp på nydelig vis i mellomrommet- Han skyter fra 18 meter og San Jones keeper gir en retur. Rooney plukker opp, men får et dårlig touch. Mata klarer heller ikke å sette returen i mål.

2: Etter et kort øyeblikk med stillhet, for seks ungdommer som døde i en stygg ulykke i California, settes det hele i gang. Manchester United stiller med svarte sørgebånd til minne om Professor Gail Stephenson.

1: Wayne Rooney og Memphis Depay sparker i gang kampen.