– Vi er nødt til å passe på ham

Marcus Rashford hviles fra start mot Wolverhampton.

Ole Gunnar Solskjær gjorde ikke mange endringer på laget mot Wolverhampton.

Tre endringer var det på laget som slo Norwich 4–0 lørdag. En av dem som er ute er lørdagens tomålsscorer, Marcus Rashford.

– Det er ham og Harry (Maguire) som har spilt mest for oss. Og David (de Gea) så klart. Han er en ung gutt, så vi er nødt til å passe på ham. Forhåpentligvis kan vi se Dan (James) tilbake på sitt beste i den posisjonen, og Mason (Greenwood) så klart, sa Solskjær i intervjuet med MUTV før kampen.

Foruten om Rashford var også nevnte De Gea og Andreas Pereira ute av laget. Ellers er det to sterke lag som møtes på Old Trafford.

– Jeg tror begge lag vil videre, og vi har begge hatt gode minner fra cupene. Vi har mange kamper om dagen, så det er noen posisjoner vi har skiftet, men vi føler at vi sender et sterkt lag på banen.

Wolverhampton stiller med så å si fullt lag. Det betyr blant annet at Brandon Williams igjen får bryne seg på Adama Traore på Uniteds venstreside.

– Brandon gjorde det bra mot ham forrige gang, men man må være konsentrert mot ham i 90 minutter. Plutselig kommer han med den utrolige styrken, farten og teknikken. Men Brandon besto testen forrige gang, og forhåpentligvis gjør han det igjen, sa Solskjær.