– Vi er i trøbbel nå….

Jose Mourinho om laguttaket mot Burnley.

Chris Smalling, Juan Mata og Phil Jones var skadet.

Så forsvant Zlatan Ibrahimovic og Marcos Rojo mot Anderlecht.

Dermed er ikke lenger Jose Mourinho like offensiv i uttalelsene sine.

Vanskelig på stopperplass

– Eric Bailly har spilt seks kamper på rad nå, 540 minutter på rad. Så mistet vi Rojo, og vi har ikke Jones eller Smalling.

– Vi er i trøbbel nå. Vi mistet Zlatan også, men i angrep har vi alternativer: Rooney er på vei tilbake, og la oss se om Juan Mata klarer å returnere før sesongslutt. La oss se hva som skjer.

– Herrera spiller (mot Burnley). Han spilte ikke torsdag. Han stod med ett gult kort, og i så fall ville han måttet stå over semifinalen. Jeg tenkte på ham og Fellaini samtidig, men siden jeg allerede hadde gjort byttet med Rojo så kunne jeg ikke velge ham. Derfor spilte ikke Herrera torsdag.

SPILLER SØNDAG: Ander Herrera.

– Så Herrera er uthvilt og klar til å spille. Ashley Young er også uthvilt og klar til å spille, men ellers? Ingen! Nå trenger vi absolutt alle, men da trenger jeg ikke å tenke på om Axel Tuanzebe skal til U20-VM i Korea, fordi han trengs også nå. Vi trenger alle, sier Mourinho ifølge manutd.com.

U20-VM starter først 20. mai, men det virker altså uaktuelt å slippe Tuanzebe til oppladningen til det mesterskapet.

I tillegg er det et et problem at Wayne Rooney ikke har spilt siden 1. april.

– Men han har god mentalitet. Han er en fighter, sterk og selv om han ikke er i den fysiske formen eller er så skarp som det trengs, så har han rutinen og personligheten som trengs.

Mourinho gjentok også at han ikke vil like det om England inkluderer Marcus Rashford i troppen til U21-EM i juni.

Burnley – United spilles søndag klokka 15.15. Se hele terminlista her.