– Vet ikke om jeg vil feire

Javier Hernandez er klar for sin West Ham-debut på Old Trafford.

– Med tanke på måten vi spiller på Old Trafford og dominerer motstanderne og hvordan vi spiller i boksen, ville Chicharito enkelt ha scoret 20 mål, selv om han hade kommet fra benken de siste 10-20 minuttene. Han ville ha scoret 20 mål, sa Mourinho i april.

Et stort problem forrige sesong var å få ballen i mål, og Mourinho gjentok flere ganger at Javier Hernandez aldri ville blitt solgt hadde det vært opp til han.

Hernandez ble fort en populær mann på Old Trafford, men formen dalte gradvis etter overgangen i 2010.

Det ble med én sesong i Real Madrid for Javier Hernandez.

Allerede i 2014 ble mexicaneren lånt ut til Real Madrid, i et forsøk på å få mer regelmessig spilletid. Det har aldri stått på ambisjonene til «den lille erten».

Møtes i første serierunde

Avtalen ble ikke permanent, og sesongen etter gikk veien videre til tyske Bayern Leverkusen. To sesonger senere er Hernandez tilbake i Premier League, nå som West Ham-spiller.

West Ham er Uniteds første motstander denne sesongen, og London-klubben kommer på besøk til Old Trafford for Uniteds første seriekamp denne sesongen på søndag.

– Jeg vet ikke om jeg vil feire hvis jeg scorer på Old Trafford. Det er min gamle klubb, mine gamle fans og min tidligere hjemmebane. Samtidig vil det være mitt første mål for min nye klubb – West Ham, sa Hernandez ifølge Evening Standard.

– Jeg tenker ikke på feiringen helt enda. Alt jeg vil er å hjelpe laget mitt med å få et godt resultat. Nå er jeg West Ham-spiller og jeg ønsker å gjøre det enda bedre enn i Manchester United.

Shinji Kagawa og Javier Hernandez i 2014.

Angrer ikke på United-exiten

Det er liten tvil om at vi kunne hatt bruk for en måltyv forrige sesong, spesielt da Zlatan forsvant ut med langtidsskade. Selv mener Hernandez at det var det riktige for begge parter da overgangen til Leverkusen ble et faktum.

– Jeg har aldri angret på at jeg forlot Manchester United. Jeg hadde noen fantastiske opplevelser i klubben, noe som hjalp meg veldig da det var på tide å flytte på seg, avsluttet Hernandez.

Hvilket PL-lag frykter du?

4 DAGER IGJEN TIL SERIESTART! 👇Hvilken Premier League-utfordrer frykter du? 👿

Posted by Manchester United Supporters Club Scandinavia on Wednesday, August 9, 2017