– Situasjonen på venstrebacken er vanskelig

Wes Brown mener at Uniteds venstreback bør være en spiller som en kan ha tillit til at vil være frisk og spilleklar. Brown liker Luke Shaw, og synes derfor situasjonen er vanskelig.

Luke Shaw er fortsatt ikke tilbake i spill etter skaden han pådro seg i august.

Skader gjør det vanskeligere å oppfylle potensialet en har, i tillegg til at det selvsagt svekker laget når førstevalget i en posisjon stadig vekk er ute med skader.

– Skader er forferdelige. Jeg har hatt dem, og du ville ikke ønsket at noen skulle oppleve det. Men når en ser på det større bildet, så trenger United å kunne stole på noen som er friske og spilleklare, og som ikke blir langtidsskadet, siteres Wes Brown på.

– Det er vanskelig, for vi vet alle hvor god Luke Shaw er, og jeg er sikker på at han vil være i managerens tanker med en gang når han er tilbake.

VET HVORDAN DET ER Å VÆRE SKADET: Wes Brown.

Men vil Solskjær stole på Shaw på sikt?

Ashley Young har neppe mange år igjen av United-karrieren – kanskje er dette hans siste sesong – men United har allerede en meget spennende unggutt i troppen – en back Brown er fan av.

– Venstrebacksituasjonen er vanskelig. Jeg synes Williams’ innstilling var fantastisk, for når du er en unggutt så ønsker du ikke å gjøre noen feil, men han gjorde jobben.

– Han var briljant for U23-laget, men han har vært strålende for førstelaget. Han ønsket det virkelig, og du kunne se den indre drivkraften i ham.

– Jeg vet ikke hvor lenge Luke Shaw er ute denne gangen, og jeg vet ikke om Ole tenker at vi trenger å kjøpe noen, men Williams har tatt steget opp.

SPENNENDE SPILLER: Brandon Williams.