Vender tilbake til gamle trakter

Men det er noe Tyler Blackett ikke prøver å tenke for mye på.

Tyler Blackett tilbrakte hele sin ungdomstid i Manchester United, før han fikk sin debut under Louis van Gaal høsten 2014.

Etter varierende prestasjoner, ble han utlånt til Celtic i 2015/2016-sesongen, hvor trener Ronny Deila gav ham svært lite spilletid.

Da han innså at han ikke hadde en fremtid i United, gikk han til Reading sommeren 2016. Lørdag møter han gamle lagkamerater når Reading gjester Old Trafford i FA-cupens tredje runde.

– Før kampen kan det være jeg tenker tilbake på tiden i United, men når alt kommer til alt er det bare en kamp, sier han til The Times.

Tyler Blackett.
Tyler Blackett.

– Det er noe jeg har prøvd å ikke tenke for mye på. Jeg spiller for Reading, og nå er fokuset på å gjøre det bra og få gode resultater for klubben.

Som 6-åring spilte Blackett for sør-Manchester-klubben Fletcher Moss. En United-speider ble så imponert over det forsvarsspilleren viste at han ble invitert til å spille med Uniteds unggutter.

– Jeg tror det var mange spillere som signerte den samme dagen, og vi fikk alle møte manageren [SIr Alex Ferguson]. Jeg husker ikke hva han sa til meg, jeg var nok helt i sjokk.