– Jeg har aldri sagt at 4. plass er målet. Vi ønsker 3. plassen

Ole Gunnar Solskjær delte sine tanker etter 3-0 mot Sheffield United.

Etter 3-0-seieren mot Sheffield United onsdag kveld var det en fornøyd Ole Gunnar Solskjær som møtte pressen.

Synes synd på Martial

Solskjær fikk naturligvis spørsmål om Anthony Martial, som scoret hat-trick for første gang i karrieren. United-sjefen var ikke sen om å hylle sin elev:

– Vi jobber mye med avslutninger med spissene våre, og nå får han belønning for det harde arbeidet han har lagt ned.

SMILES ALL AROUND: Det er grunn til å smile for Anthony Martial i dag. Han fikk både med seg hat-trick og skryt av sjefen fra onsdagens kamp.

Og det er ikke bare avslutteregenskapene franskmannen får ros for:

– Presspillet hans går ubemerket. Både i dag og mot Tottenham var presspillet hans veldig bra, så jeg er veldig fornøyd med «Anto».

Solskjær synes likevel litt synd på 24-åringen:

– Det er bare synd at han ikke kan feire det med et live publikum og supporterne våre. Vi savner dem, og det er en ting han sannsynligvis kommer til å huske fra sitt første hat-trick, at han ikke kan feire det med våre flotte fans.

– Må score flere

Til tross for den bunnsolide 3-0-serieren, er det fortsatt ting å forbedre, skal vi tro kristiansunderen.

– Den ene kritikken jeg kan komme med er at vi ikke kunne gå inn til pause med en følelse av at dette er 100 % avgjort.

– Vi presset bra og arbeidet hardt. Men vi må score flere mål, og tidligere, så vi kan få oss hvile.

Nordmannen var selvsagt godt fornøyd med Paul Pogbas comeback fra start, men er klar på at siden det bare var hans første start siden 30. september så er det myer å forvente fra franskmannen.

Ser oppover på tabellen

Solskjær ser også flere muligheter foran seg på tabellen.

FORNØYD MANAGER: Ole Gunnar Solskjær sammen med trener Michael Carrick under onsdagens kamp.

– Paul er fortsatt et stykke unna sin beste form, noe som er forståelig, men både han og Bruno viste kvaliteter. Jeg følte vi kontrollerte kampen, og det er spennende å jobbe med slike talenter.

– Nemanja (Matic) spiller forresten også veldig bra nå. For første gang på mange år hadde han en ordentlig preseason, og han kommer til å bli viktig for oss. Om han blir her også videre etter neste sesong (red.anm: når kontrakten utløper) handler imidlertid om hans videre prestasjoner og også om hva han vil, sier Solskjær om spilleren som fyller 32 i august.

– Jeg har forresten aldri sagt at 4. plass er målet. Vi ønsker 3. plassen. Vi får riktignok ta én kamp om gangen, husk også at det er to cuper inni der, men til slutt kan det hende at vi bare har to lag foran oss på tabellen, sier han.

Solskjær tenker selvsagt på at Leicester bare er seks poeng foran, mens Chelsea – før de møter Manchester City torsdag – kun er to poeng foran (med én kamp mindre spilt). United møter også Leicester i siste ligakamp, så med en rekke med seirer videre så kan Solskjærs menn kanskje være innenfor rekkevidde også for den nevnte 3. plassen.

Savnet fansen

Siden klubben ikke kan slippe supporterne inn på stadion, har de plassert bilder av 40.000 fans på stadion.

Solskjær er fornøyd med klubbens løsning, men savner fortsatt fansen:

– Det er rart, men det er fantastisk hva alle har fått til. Vi kommer til å gjøre vårt beste til fansen er tilbake, og for å underholde dem på TV.