VdS fortsatt ute

OPPDATERT Sendt til Holland for legekonsultasjon.

Edwin van der Sars kneskade har vist seg mer problematisk å hanskes med enn først antatt.

Den 39 år gamle sisteskansen pådro seg smellen mot slutten av Premier League-oppgjøret mot Everton for snart en måned siden, og har ikke vært å se siden.

Riktignok ble han rapportert klar igjen foran møtet med West Ham for to uker siden, men det viste seg å være for optimistisk.

På fredagens pressekonferanse på Carrington avslørte Sir Alex at Van der Sar har fløyet hjem for konsultasjoner med den nederlandske landslagslegen. På nåværende tidspunkt er det derfor umulig å si når veteranen vil være tilbake mellom stengene.

Videre fortalte Ferguson at Nani pådro seg en ankelskade mot Wolfsburg og blir ute i omkring to uker til, mens Owen Hargreaves sannsynligvis vil være tilbake i løpet av de neste seks ukene.

– Owen har gjort det litt bedre denne uken, så det går sakte men sikkert fremover med ham. Forhåpentligvis vil vi få ham klar innen slutten av januar.

Gary Neville og Rafael da Silva er begge i trening og kan være klare igjen til 3. juledags bortemøte med Hull, mens Wes Brown trolig må vente til Wigan dukker opp på Old Trafford tre dager senere.

Da ser det verre ut for John O'Shea og Jonny Evans, som neppe vil være tilbake før "godt ut i januar", mens Rio Ferdinand "kan være tilbake i løpet av to til tre uker".

Håp for Vidic

Når det gjelder situasjonen rundt Nemanja Vidic, virker den mindre alvorlig enn det først var grunn til å frykte.

Serberen måtte forlate banen under tirsdagens kamp mot Wolverhampton, etter å ha fått føling med leggskaden som har fulgt ham gjennom hele høsten. Nå er det mulig at han blir klar allerede til helgens kamp mot Fulham.

– Vi ser an Nemanja Vidic. Forhåpentligvis blir han ok til i morgen, men betingelsen er at han først må gjennomføre dagens trening, sa Ferguson til det fremmøtte pressekorpset.