cav3243

– Vårt ansvar å spille Edinson god

Bruno Fernandes roser veteranspissen, men minner også om ansvaret som hviler på ham selv og lagkameratene for å spille Cavani god.

Edinson Cavani drepte det lille som var av spenning allerede etter seks minutter av torsdagens kvartfinale mot Granada.

Et fint innlegg fra Alex Telles ble stusset videre av Paul Pogba før Cavani banket inn Uniteds ledermål.

cavm
SENDTE UNITED I LEDELSEN: Edinson Cavani sendte United i føringen med en utsøkt avslutning allerede etter seks minutter. Da var det ingen vei tilbake for de spanske gjestene.

På det tidspunktet ledet United 3-0 sammenlagt og sammenlagtseieren var aldri truet.

– Alt han gjør er så bra. Han er en solid nummer 9, men vi må også spille ham god, sier Bruno Fernandes til BT Sports etter kampen.

Cavani er tilbake for fullt etter å ha vært ute med skade en periode. Mot Tottenham besørget veteranspissen 2-1-målet, og etter et par tamme forestillinger har den aldrende stjernespissen gitt klart svar på tiltale til kritikerne.

Spørsmålet er om Cavani vil kunne spille hver eneste kamp resten av sesongen, men Bruno Fernandes sier et eventuelt spissbytte er en utfordring som laget må takle.

– Noen ganger er det en annen som spiller spiss og vi må kanskje endre stilen litt, men det viktigste er uansett å vinne, påpeker portugiseren.

brg
KRIGER: Bruno Fernandes fikk kapteinsbindet etter pause, men portugiseren virket tidvis ganske frustrert. Etter kampen kom imidlertid smilet frem igjen.

United hadde i realiteten full kontroll på kampen, selv om David de Gea måtte varte opp med et par solide redninger på tampen. I sluttminuttene var Granadas Jesus Vallejo uheldig og satte ballen i eget nett under press fra Juan Mata.

Nå venter Roma i den femte semifinalen på to år for United.

– Det er på tide å ta det neste steget og vinne semifinalen. Vi vet at Roma er et bra lag med spillere som har erfaring fra England. Men først er det fokus på ligaen, den neste kampen er alltid den viktigste, understreker Fernandes.