Varela til tysk finale

DE UTLÅNTE Kom fra benken da Eintracht Frankfurt beseiret Borussia Mönchengladbach.

Den skadeforfulgte 24-åringen fra Uruguay entret banen på stillingen 1-1 etter 72 minutter i tirsdagens DFB Cup-semifinale på Borussia-Park. En knapp time senere, etter ekstraomganger og straffesparkkonkurranse, kunne han sammen med sine lagkamerater strekke armene i været og juble over å ha sendt Eintracht Frankfurt til finalen etter seier 8-7 (7-6).

På Olympiastadion i Berlin den 27. mai, venter for øvrig vinneren av onsdagens andre semifinale, Bayern München eller Borussia Dortmund.

Misset på straffe

Når sant skal sies, har Guillermo Varela flere grunner til å puste lettet ut etter tirsdagens suksess. Etter å ha sett Borussias Andreas Christensen bomme på muligheten til å sende hjemmelaget opp i 7-6, fikk den innleide United-spilleren sjansen til å sette en stopper for dramatikken og bli kveldens store helt for gjestene.

Men så bommet også han! (Se ca. 2.50 ut i videoen under). Det lave skuddet var for dårlig plassert, så når Borussia-keeper Yann Sommer først hadde valgt å kaste seg til riktig side, fikk han en forholdsvis enkel jobb med å hindre scoring.

Men det skulle altså ordne seg til slutt. Heldigvis for Varela hadde nemlig nervøsiteten spredd seg til hjemmelagets Djibril Sow, for det skulle vise seg at også han mislyktes med sitt forsøk. Det gjorde derimot ikke Branimir Hrgota, og dermed endte det med 7-6-seier til Guillermo Varela & co.