– Var helt ferdig

Newcastle-kampen tappet Michael Keane for krefter, men nå ber han om en ny sjanse mot Chelsea.

Det betyr sannsynligvis en lett blanding av rutine og ungdommelig pågangsmot ettersom spillere som Ryan Giggs, Paul Scholes, Danny Welbeck, Alexander Büttner alle kan starte.

En som også håper å få muligheten er 19-år gamle Michael Keane som storspilte da United slo Newcastle i forrige runde i ligacupen hjemme på Old Trafford, men kampen hadde sin pris for unge Keane.

– Jeg var helt ferdig etter Newcastle-kampen, så sliten som jeg aldri har vært etter en kamp tidligere. Ikke bare fysisk, mwn mentalt også. Det var full konsentrasjon gjennom 90 minutter. Det var tøft, men når du klarer å hamle opp med en spiller som Shola Ameobi så vet du at du har noe i Premier League å gjøre, sier Keane til MUTV.

Til tross for den utmattende opplevelsen mot Newcastle, håper Keane at Ferguson gir ham muligheten mot Chelsea onsdag kveld..

– For hver kamp du spiller får du mer erfaring og det er langt bedre å spille cup eller om poeng fordi de kampene betyr mye mer enn bare vennskapskamper, sier Keane til MUTV.