Oppskriftsmessig seier for Frankrike uten Varane

Frankrike startet tirsdag kveld jakten på å forsvare VM-tittelen fra VM i Russland for fire år siden og bli det første landet som klarer denne bragden siden Brasil vant to strake VM tilbake i 1958 og 1962.

Raphäel Varane ble sittende hele Frankrikes åpningskamp på benken mot Australia og uten Uniteds midtstopper ble det en oppskriftsmessig seier 4-1.

Var redd VM skulle ryke

I motsetning til Karim Benzema, klarte Uniteds 29 år gamle midtstopper å bestå nok tester til å bli ansett som klar av den franske landslagssjefen Didier Deschamps som etter alle solemerker vil være forsiktig med sin midtstopperstjerne, vel vitende om at han heller vil ha ham tilgjengelig i de senere rundene av turneringen enn å risikere at han får et tilbakeslag på skaden sin.

LES OGSÅ: Meldes klar til VM-åpningen

Hovedpersonen selv har også vært ute i media og sagt at han var redd for at mesterskapet skulle ryke, men at hardt arbeid har gjort at han er blitt klar til spill.

– Jeg var redd [for at VM skulle ryke], men jeg jobbet hardt for å kunne bli med og jeg fortsetter å jobbe. Jeg gjør alt for å være 100% så snart som mulig. Jeg er en som jobber og som virkelig går for det, sa ifølge den franske radiokanalen Europe1 (her gjengitt av Sport Witness).

Chelsea FC v Manchester United - Premier League

Vi oppdaterer med de mål og hendelser aktuelle rundt Varane.

Frankrike (4-1) Australia

MÅL: 0-1: Craig Goodwin. 1-1: Adrien Rabiot. 2-1: Olivier Giroud. 3-1: Kylian Mbappe. 4-1 Olivier Giroud

Aktuell: Raphäel Varane starter kampen på benken.

LIVE:

1 min: Kampen er i gang!

9 min: MÅL! Australia sjokkerer den regjerende verdensmesteren! Mathew Leckie slår inn etter en flott kontring og finner Craig Goodwin som setter ballen over hodet på Lloris og Australia tar ledelsen.

27 min: MÅL! Adrien Rabiot står igjen i feltet etter en corner og Frankrike slår inn i bølge nummer to. Midtbanespilleren stiger til værs og stanger inn 1-1 etter et massivt fransk press de siste minuttene.

31 min: MÅL! Frankrike snur kampen på fire minutter. Griezmann vinner ballen høyt og spiller ballen til Adrien Rabiot som tar med seg ballen inn i feltet og finner Olivier Giroud som enkelt kan trille ballen i det åpne målet.

PAUSE

68 min: MÅL! Kylian Mbappe legger på til 3-1 etter og utnytter en ørliten feil i forsvaret til Australia, stiger til værs og stanger inn Frankrikes tredje mål for kvelden.

71 min: MÅL! Olivier Giroud header inn sitt andre for kvelden etter strålende forarbeid av Kylian Mbappe. Dette ser nå ut som en komfortabel kveld for Frankrike etter en tung start.

SLUTT