Vanvittig start på herlig rekke

En fantastisk kamp ble starten på en rekke kamper uten tap som fortsatt gjelder på White Hart Lane.

Husker du 2001/02-sesongen?

Tja, kanskje, kanskje ikke, men husker du da United lå under 3-0 ved pause på White Hart Lane?

Tja, kanskje, kanskje ikke.

Men husker du da United lå under 3-0 ved pause og vant 5-3 på White Hart Lane?

Ja, den tar de fleste.

Mats Møller Dæhli fortalte senere til Supporterklubben at han ble United-fan den dagen i 2001,da han så kampen fra tribunen, bare seks år gammel.

Det spesielle er at United aldri etterpå har tapt borte mot søndagens motstander.

Etter 5-3-seieren i 2001/02 har United faktisk spilt hele 13 kamper borte mot Tottenham uten å tape.

Uten baklengs

Da Louis van Gaal ledet United på White Hart Lane forrige sesong rundspilte faktisk også United Mauricio Pochettinos menn i 1. omgang på White Hart Lane, men til tross for noen enorme sjanser endte det 0-0.

Så spørs det om den gode rekka fortsetter også søndag. United har i alle fall ikke sluppet inn mål mot Pochettinos Tottenham mens Louis van Gaal har vært manager.

– Det vil bli interessant mot Tottenham, men samtidig litt trist siden vi føler at vi burde kjempet om tittelen selv også, sier Antonio Valencia om søndagens kamp.

Rekken uten tap på White Hart Lane:

2014/15:Tottenham – Manchester United 0-0
2013/14: Tottenham – Manchester United 2-2 (Rooney 2)
2012/13: Tottenham – Manchester United 1-1 (Van Persie)
2011/12: Tottenham – Manchester United 1-3 (Young 2, Rooney)
2010/11: Tottenham – Manchester United 0-0
2009/10: Tottenham – Manchester United 1-3 (Anderson, Giggs, Rooney)
2008/09: Tottenham – Manchester United 0-0
2007/08:  Tottenham – Manchester United 1-1 (Tevez)
2006/07: Tottenham – Manchester United 0-4 (Ronaldo, Giggs, Scholes, Vidic)
2005/06: Tottenham – Manchester United 1-2 (Rooney 2)
2004/05: Tottenham – Manchester United 0-1 (Van Nistelrooy)
2003/04: Tottenham – Manchester United 1-2 (O´Shea, Van Nistelrooy)
2002/03: Tottenham – Manchester United 0-2 (Scholes, Van Nistelrooy)
2001/02: Tottenham – Manchester United 3-5 (Cole, Blanc, Veron, Beckham, Van Nistelrooy)