– Ikke vant til tre bak

Likevel er Victor Lindelöf strålende fornøyd etter de første 45 minuttene i United-drakt.

Den solide svensken var den første forsterkningen United hentet i sommer da Lindelöf kom fra den portugisiske storklubben Benfica.

– God følelse

Etter å ha trent med sine nye lagkamerater, fikk Lindelöf sine første minutter i United-drakt i 2. omgangen som en del av den bakre treeren mot LA Galaxy.

Svensken innrømmer at han ikke er vant til å spille med kun tre bak, men sier det likevel føltes bra.

– Det føltes veldig bra. Jeg er lykkelig over å ha debutert for denne fantastiske klubben, sier Lindelöf til MUTV.

– EN GOD FØLELSE: Victor Lindelöf er glad for å ha gjort unna den første kampen i United-drakt. Svensken leverte en god kamp mot LA Galaxy.

Det er knyttet store forventninger til den svenske midtstopperen i United.

Sist sesong måtte Joé Mourinho håndtere store skadeproblemer i forsvaret. Marcos Rojo, Chris Smalling og Phil Jones mistet alle mye av sesongen på grunn av skade, og Eric Bailly var den eneste av midtstopperne som spilte praktisk talt hele sesongen.

Ser frem til kampene

Det er ventet at det blir nettopp Lindelöf og Bailly som kommer til å danne Uniteds stopperpar denne sesongen, men svensken er først og fremst forkusert på det som skjer i USA.

– Jeg er ikke vant til å spille med tre bak, men det føltes faktisk ganske ok og jeg er er fornøyd. Det var den første kampen vår og jeg ser frem til å spille flere. Jeg liker treningene, men det er morsommere å spille kamper, så jeg foretrekker dem, sier svensken.