Vant i generalprøven

Chelsea slo Aston Villa 2-1 og overtok dermed serieledelsen onsdag.

Chelsea overtok ledelsen i Premier League da beseiret Aston Villa onsdag kveld, og José Mourinho har med det fått en ypperlig start på sin Chelsea-karrière.

Etter at Oscar og Frank Lampard sikret 2-0-seieren i Mourinhos Premier League-comeback mot Hull, fulgte blåtrøyene opp med å slå Aston Villa 2-1 onsdag kveld.

Antonio Luna var uheldig og satte ballen i eget nett etter flott forarbeid av Eden Hazard. Benteke utlignet like før pause, men Branislav Ivanović avgjorde kampen med sitt hodestøt et drøyt kvarter før full tid.

Aston Villa presset på for en utligning, og Petr Čech måtte blant annet hente frem en mesterlig redning for å hindre Andreas Weimanns forsøk fra kloss hold like før slutt.

Tre minutter på overtid kom også dommeren i fokus da ballen tydelig traff hånden til John Terry innenfor sekstenmeteren, men dommeren vinket spillet videre.

Mandag skal José Mourinhos mannskap til Old Trafford i håp om å hente med seg poeng tilbake til vest-London, noe som blir den første virkelig store testen for Mourinhos nye Chelsea. Kampstart er klokken 21.00.