Vanskelig Old Firm for Diallo: – Må forbedre seg

Onsdag ble Amad Diallo den 13. United-spilleren til å spille Glasgow og Skottlands største rivaloppgjør – det sagnomsuste Old Firm. Brian McClair, Roy Keane, Dion Dublin, Henning Berg og Andrei Kanchelskis og Sir Alex Ferguson har alle gjort det samme tidligere.

Opplevelsen ble nok likevel ikke helt slik Diallo hadde håpet, ettersom hans Rangers gikk på et sviende 3-0-tap mot Celtic, i en kamp der den ivorianske kantspilleren ikke fikk være på banen i mer enn 45 minutter pluss tillegg.

Skotske Daily Record skriver at angriperen «knapt berørte en ball» i tiden han fikk på banen.

Cote d'Ivoire v Saudi Arabia: Men's Football - Olympics: Day -1
IVORIANSK LANDSLAGSSPILLER: Amad Diallo har spilt bedre kamper enn den han leverte mot Celtic onsdag.

Supportersiden Ibrox News ga Diallo en nier på børsen etter den fantastiske debuten mot Ross County, men karakteren etter onsdagens oppgjør er i den helt andre enden av skalaen.

Den tidligere Atalanta-spilleren får en toer og klar beskjed om at han «må forbedre seg». Diallo kan dog trøste seg med at tre av lagkameratene fikk enda verre skussmål.

Celtic-seieren – for øvrig etter to mål fra japanske Reo Hatate og ett av israelske Liel Abada – sørger for at «the Bhoys» klatrer forbi Rangers i den ekstremt tette kampen om den skotske ligatittelen.

Ange Postecoglous mannskap ligger nå ett poeng foran, med ti mål bedre målforskjell. Dermed må Diallo og kompani skru til når de møter Hearts på hjemmebane til helgen.

FACEBOOK