– Vanskelig å si nei til United

Odion Ighalo har tatt Premier League med storm. Nå innrømmer han hvorfor det vil være vanskelig å takke nei om Manchester United tar kontakt.

Odion Ighalo har vært en åpenbaring i Premier League denne sesongen.

De fleste eksperter hadde forventet en knallhard kamp for å overleve for Watford, men anført av en glitrende Ighalo har Watford overrasket stort og ligger bare fire poeng bak Manchster United på tabellen.

Det har gjort den tidligere Lyn-spilleren til en ettertrakten spiss, men selv regner Ighalo med at han blir værende på Vicarage Road.

Om ikke nettopp Manchester United da kommer på banen. 

– Jeg tror ikke jeg drar noen steder, men jeg vet ikke om jeg kunne sagt nei om United tok kontakt, sier Ighalo til The Sun.

Grunnen er enkel. Ighalo er nemlig en stor United-fan og hadde Andy Cole og Dwight Yorke som sine store idoler.

MOT FAVORITTKLUBBEN: Odion Ighalo i aksjon mot favorittklubben Manchester United og Chris Smalling.
MOT FAVORITTKLUBBEN: Odion Ighalo i aksjon mot favorittklubben Manchester United og Chris Smalling.

– United var mitt lag da jeg vokste opp. Jeg beundret Andy Cole og Dwight Yorke. De var mine helter og å spille på Old Trafford har alltid vært en drøm, sier spissen. 

Watford-manager Quique Sánchez Flores har imidlertid gjort det klart at han ikke akter å selge spissjuvelen sin.

– Det er flatterende at store, veldig store klubber er interessert i Igahlo, Deeney, Capoue og Ake. Men vi vil ikke selge noen midt i sesongen. Vi er midt i et prosjekt og har ikke til hensikt å bryte det opp nå, sier Sánchez Flores til Sky Sports. 

Ighalo har scoret 14 mål for Watford denne sesongen og har bare Jamie Vardy og Romelu Lukaku foran seg på toppscorerlisten.