– Vanskelig å akseptere, men Solskjær ba oss beholde roen

Scott McTominay forteller at spillerne var rasende etter annulleringen av Edinson Cavanis mål, men at Ole Gunnar Solskjærs pauseprat fikk spillerne til å beholde roen.

Det resulterte i tre verdifulle og fortjente poeng i Nord-London etter at scoringer av Fred, Edinson Cavani og innbytter Mason Greenwood sørget for 3-1-seier til Solskjærs menn.

LES OGSÅ: «Én av disse var ok for VAR og dommerne. Gjett hvem»

– Måtte bare fortsette, men det var ikke lett

Mens Ole Gunnar Solskjær brukte pausen til å finne de rette ordene til spillerne sine, var det store samtaleemnet ved halvtid den annullerte scoringen til Edinson Cavani før pause.

BØRSEN: Takk for sist fra Pogba til Mourinho

I oppbyggingen til scoringen, kom Scott McTominays hånd i kontakt med ansiktet til Tottenhams Heung-min Son, og dommer Chris Kavanagh annullerte veteranspissens scoring etter å ha sjekket med VAR og sett video av hendelsen. 

varspurs
ANNULLERTE SCORINGEN: Dommer Chris Kavanagh studerer videobildene av situasjonen i forkant av Edinson Cavanis annullerte mål. Heldigvis for United ble ikke avgjørelsen utslagsgivende. 

Avgjørelsen vakte sterke reaksjoner, ikke minst blant Uniteds spillere.

– Ja, vi var rasende. Da avgjørelsen ble tatt var det vanskelig å akseptere den. Det var totalt urettferdig, men vi måtte bare fortsette og ikke la det påvirke måten vi spilte på frem til pause. Det var en feil av dommeren, men feil forekommer, sier McTominay til Sky Sports.

– Klar beskjed fra manageren

Scott McTominay røper også hva Ole Gunnar Solskjær snakket med spillerne om i pausen.

– Beskjeden var klar: Behold roen. Det er ingen grunn til panikk. Vi lå bare under med ett mål og vi har vært i denne situasjonen mange ganger tidligere. Vi har så mange spillere med store personligheter i dette laget. Et veldig bra resultat i dag etter at vi startet svakt, forteller McTominay til Sky Sports.

sunnysp
BEHOLDT ROEN: Ole Gunnar Solskjær benyttet pausen til å fokusere på at spillerne måtte beholde roen. 2. omgang var bunnsolid av United og det holdt til 3-1-seier.

Da United omsider kom ajour var det neppe den spilleren de fleste hadde ventet skulle varte opp med scoring som skaffet balanse i regnskapet.

– Det var rart å se Fred i boksen, ler McTominay.

– Men det er godt å se at han har den energien, og han var fantastisk i dag sammen med Edinson, Paul og Mason. Manageren vil være fornøyd med mange spillere i dag, sier McTominay.