– Van Gaal er feil mann

Robbie Fowler mener United bør styre unna Louis van Gaal.

Det virker som at det kun er noen små detaljer, om noe, som gjenstår før Louis van Gaal blir presentert som den neste United-manageren. Fowler er ikke så sikker på om det er rett valg.

Fowler, som en gang i tiden bøttet inn mål for Perth Glory i Australia, fortalte i et intervju med talkSPORT, at han synes Van Gaal er for gammel til å skulle ta på seg en så stor jobb, og at klubben heller bør gi sjansen til Ryan Giggs.

– Jeg vet ikke om Louis van Gaal er den rette mannen for Manchester United. Han har hatt sin storhetstid. Det høres kanskje dumt ut, men han er for gammel, sa Fowler.

– Man kan ikke diskutere mot resultatene hans og det han har oppnådd, men United burde gå for en ung og spennende manager.

– Styret har kanskje gitt Van Gaal beskjed om at han skal gjøre Giggs klar til å ta over om noen år. Det er en av snublestenene i saken her, at den som kommer inn er nødt til å ta han med i staben sin.

– Men jeg synes heller de bare skulle gitt jobben til Ryan. Det er en av de største jobbene i fotball, men Giggs kjenner klubben, han vet hva som forventes.

– De skulle ansatt han, og heller gitt han en fantatisk nummer to, som kunne hjulpet han på veien.

– Jeg sier ikke dette som en Liverpool-fan, som håper at han skal feile. Jeg ønsker at britiske managere skal gjøre det bra, fordi det er bra for fotballen her.

– Man har ikke en karriere som Giggs har hatt dersom man er pysete. Han vet hva han driver med, og jeg synes de skulle valgt å gå for han.