Uvisst om Mata blir i klubben etter sommeren

Kontrakten til Juan Mata går ut til sommeren, men klubben har opsjon på ett år til. Ole Gunnar Solskjær sier på den lukkede delen av pressekonferansen at det ikke har blitt tatt noen avgjørelse rundt situasjonen:

– Juan bidrar virkelig i og rundt gruppen. Han er en av dem jeg har diskusjoner med hele tiden, og det er vanskelig å utelate ham, men dessverre er det der vi er for øyeblikket. Ingen avgjørelser er tatt ennå (med tanke på kontrakten). 

Spanjolen har kun startet seks kamper denne sesongen, men Solskjær mener at 32-åringen fortsatt har kvalitetene som skal til, og sier at det er vanskelig å vrake midtbanespilleren til kamper:

– Det er alltid vanskelig å ta en avgjørelse rundt Juan. Du vet han har kvaliteten. Når han spiller scorer han mål og han har bidratt denne sesongen, men det er noen andre spillere som også har tatt den rollen.

GOD TONE: Det er god tone mellom Ole Gunnar Solskjær og Juan Mata.

Det som imidlertid er sikkert er at Mata er United-spiller frem til sommeren. Det er også mulig at klubben velger å forlenge slik at de kan få penger ved et eventuelt salg.