– Utvisningen var riktig

– Når du allerede har et gult kort vet du hvilken risiko du tar ved å takle slik, sier Ole Gunnar Solskjær.

Det var en skuffet, men fattet United-manager som møtte pressen etter Uniteds andre tap mot Wolverhampton på Molineux denne sesongen.

Vår spillerbørs: Young fikk stryk

Solskjær vil imidlertid ikke legge skylden for tapet på dommer Mike Dean, som med utvisningen av Ashley Young, ble den første dommeren til å gi 100 røde kort i Premier League.

Snarere tvert imot. 

– Når du allerede har gult er du alltid i fare om du takler på det viset. Selv om du treffer ballen først, så fortsetter taklingen. Det var et dårlig valg av han, men det er slikt som skjer. Ashley følte han nådde ballen, men foten hans var litt for høy og dermed ble det et nytt gult kort. Det var en riktig avgjørelse av dommeren, sier Solskjær.

United-manageren føler ikke at utvisningen i seg selv ble avgjørende for kamputfallet.

– Vi stresset litt umiddelbart etter utvisningen, men så beholdt vi ballen, fant roen og spilte bra. Den første gangen de fikk ballen inn i feltet vårt etter utvisningen scoret de, påpeker Solskjær.

KLØNETE: Wolverhamptons Leander Dendoncker kan knapt tro sine egne øyne etter at Chris Smalling og David de Geas klønete opptreden forærte hjemmelaget vinnermålet.

Nå får Solskjær en aldri så liten hodepine med å komponere forsvaret i den neste hjemmekampen i Premier League mot West Ham.

Den må nemlig både Young og Luke Shaw stå over. 

Shaw fikk sitt tiende gule kort i Premier League denne sesongen da han stoppet Diogo Jota på ulovlig vis rett før pause.

Dermed mister Shaw kampene mot West Ham og Everton – to oppgjør som spilles i samme periode som Manchester United møter Barcelona i Champions League.