DE UTLÅNTE: Mens Sheffield United-fans hyller Dean Henderson på Twitter.

Denne helgen har en rekke av Uniteds utlånte vært i aksjon.

Mens Dean Henderson hylles for sin feiring for Sheffield United, ble James Wilson matchvinner for Aberdeen.

United.no oppsummerer alle spillerne i denne saken her.

Sheffield United (Henderson) 3-2 Preston North End

Manchester Uniteds utlånte målvakt, Dean Henderson, spilte hele kampen da hans Sheffield United vant 3-2 over Preston North End lørdag ettermiddag.

«The Blades»’ nummer én slapp inn to mål, men hylles likevel for sin innsats mot Preston.

Preston hadde tre skudd på mål og scoret på to av dem, men likevel er det bare lovord å finne om Henderson på Twitter.

Hans feiring når David McGoldrick sikrer 3-2-seier bare minutter før slutt seier var nok til å brenne seg fast i Sheffield United-fansens hjerter.

Se den i videoen under:

Etter kamp sendte han også et lite syrlig stikk i retning en Preston-fan som hadde noe å si om  hårfrisyren hans:

Sheffield United ligger nå på fjerdeplass på tabellen, med to poeng opp til ligaleder Leeds.

Henderson har startet alle ni kampene så langt, og har sluppet inn 11 mål.

Aberdeen (Wilson) 1-0 Motherwell

Den en gang så lovende James Wilson spiller om dagen for skotske Aberdeen, og lørdag sikret han tre poeng da han fikk en time spilletid i hjemmekampen mot Motherwell.

Wilson har stort sett vært skadet etter at han ankom Aberdeen, men var tilbake i troppen denne helgen.

Aberdeen-sjef Derek McInnes uttalte forrige helg at han tror Wilson kan bli en stor spiller for klubben.

Dette var altså hans første kamp fra start denne sesongen, og første kamp siden han fikk 18 minutter borte mot Hibernian 25. august.

Wilson gjorde et perfekt løp før han tok imot Niall McGinns pasning og sendte ballen bak målvakt Trevor Carson etter seks minutter.

«Wilson fikk stående applaus da han ble erstattet av Anderson etter 60 minutter spill, men kampens beste spiller var definitivt [Gary] Mackay-Steven», skriver BBC i sin rapport.

Scunthorpe United (Borthwick-Jackson) 1-0 Shrewsbury Town

Cameron Borthwick-Jackson spilte 90 minutter for Scunthorpe United da de vant 1-0 over Shrewsbury Town i League One lørdag ettermiddag.

CBJ virker ikke å ha verken utmerket seg på særskilt godt eller vondt mot Shrewsbury, men var uansett med på hale inn tre viktige poeng.

Etter ni kamper spilt ligger Scunthorpe midt på tabellen, nærmere sagt på 11.- av 24.-plass, med fire poeng opp til play-off-plass.

Uniteds utleide forsvarsspiller pådro seg en hjernerystelse i kampen mot Wimbledon forrige helg, men var likevel med i lørdagens startoppstilling.

Han har spilt seks ligakamper så langt – alle fra start – i tillegg til én Ligacup-kamp.

Morecambe 2-1 Macclesfield Town (O’Hara)

Også målvakt Kieran O’Hara spilte 90 minutter for sitt lag lørdag ettermiddag. Hans Macclesfield tapte 1-2 borte mot Morecambe.

«Kieran O’Hara hadde en smart redning fra Rhys Oates», skriver BBC i sin kamprapport. Ellers reddet han også til corner tre ganger, ifølge den britiske statskanalen.

United-målvakten har stått i mål hver kamp – utenom i runde syv – siden han startet sin første kamp 21. august – seks dager etter overgangen ble klar.

Hamilton Academical 3-0 St. Mirren (Willock)

Matty Willock fikk bare fem minutter for skotske St. Mirren da de tapte 0-3 borte mot Hamilton Academical.

Det var imidlertid til liten nytte at han erstattet spiss Danny Mullen i det 85. minutt.

Willock startet de fire første kampene, men har måtte nøye seg med henholdsvis tre og fem minutter de to siste seriekampene.

St. Mirren ligger nest sist, på 11.-plass, i den skotske toppdivisjonen, etter seks kamper spilt.

Heart of Midlothian (Mitchell) 0-0 Livingston

Demetri Mitchell spilte 90 minutter for sitt Hearts da de spilte uavgjort hjemme mot Livingston lørdag ettermiddag.

Mitchell hadde tre skudd, hvorav ett ble et farlig treff på mål, mens de to andre ble blokkert, ifølge BBCs kamprapport.

Siden han ble klar for Heart of Midlothian, 28. august, har unggutten startet alle tre seriekampene, som har endt med syv av ni mulige poeng.

Hearts ligger for øyeblikket på toppen av tabellen i Skottland, med seks poeng ned til Celtic som har én kamp mindre spilt.

Vitoria Setubal (Joel Pereira) 0-2 FC Porto

Joel Pereira spilte hele kampen for Vitoria Setúbal mot topplaget Porto sent lørdag kveld.

Pereira og hans lag, som ligger på 12.-plass, tapte 0-2 etter scoringer av Vincent Aboubakar og innbytter Sergio Oliveira.

Spesielt på det siste målet burde Pereira ha hindret scoring. Oliveiras frispark fra distanse gikk under armene på Pereira som lå strekt etter ballen.

Pereira har stått de tre siste kampene for Setúbal, og har sluppet inn tre mål.

Fulham (Fosu-Mensah) 1-1 Watford

Uniteds talentfulle nederlender Timothy Fosu-Mensah spilte 90 minutter da hans nyopprykkede Fulham spilte 1-1 hjemme mot formsterke Watford lørdag.

Etter å ha blitt benket i forrige kamp mot Manchester City, var 20-åringen tilbake lørdag.

Fosu-Mensah holdt på å dra på seg et gult kort da han gikk knallhardt inn i Roberto Pereyra etter seks minutter, men slapp med skrekken. Etter 33 minutter fikk han imidlertid kortet etter en stygg takling på Troy Deeney.

Med 21 minutter igjen på klokka vartet også forsvarsspilleren opp med et strålende raid. Han løp fra tre-fire spillere langs høyrekanten, men innlegget hans ble blokkert.

Fulham står med fem poeng på de seks første kampene, og ligger på sin 15.-plass med tre poeng klaring ned til nedrykksstreken.

Øvrige utlånte:

• Axel Tuanzebe satt på benken for Aston Villa da de tapte 1-2 mot Sheffield Wednesday.